Pozdrav drugari. Nisam siguran da imamo ovu temu, ako postoji ispravite me. Dakle, da vidimo ko ima kakve planove za sledeću godinu.
Sent from my Redmi 5A using Tapatalk
Pozdrav drugari. Nisam siguran da imamo ovu temu, ako postoji ispravite me. Dakle, da vidimo ko ima kakve planove za sledeću godinu.
Započnimo temu optimistično sa starom izrekom -
''Ako želiš da nasmeješ Boga ispričaj mu svoje planove''
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Haha, okej ja ću početi. Da probijem led. Sve više i više se mi se 7733/34/36/65 vrzma po glavi. Sad, treba naći primerak koji paše estetski, da je u dobrom stanju a da cena nije otišla u nebo. Osim toga, imam želju da upotpunim kolekciju sa nekim mikrobrendom. Stara želja mi je Balticus Stardust, nikako da okinem jer mislim da je skup za ono što nudi, ok dobra obrada, narukvica i aventurin brojačanik, međutim zastarela Miyota iz serije 8 kuca na samo 21600 bph. Ne presudno ali...
Alpina Alpiner 4 GMT. Cak ne nuzno ni nov. Eto, skromna zelja.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Prvi cilj: kvalitetan (za sve prilike) diver, plava nijansa ili da ima plave boje, 41-42mm, L2L od 47 do 49, safirni bezel (po mogućstvu matirani), Miyota, Eta ili STP mehanizam, ne deblji od 13mm, ne skuplji od 750 evra (sa carinom i PDVom), nov ili korišćen, verovatno će biti neki od mikrosa, pratim i spreman da reagujem.
2. Steinhart - za sada najviše ima šansi GMT-OCEAN 1 BLACK RED.2 (uvek sam želeo da probam jubilee narukvicu, plus Eta 2893-2 za "sitne novce")
A možda uzmem i Ocean Titanium 500 GMT i pokrijem delimični obe tačke jednom kupovinom. Videću, ovo mi se za sada mota po glavi..
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Biću kratak. Jedan G shock.
Što se mene tiče, kratko i jasno: da manje radim (sad sam se zaglibio u sto stvari) i da se malo vratim pisanju o satovima. Jeste da volim da pišem u struci i o struci, što mi je i posao, ali sam izgleda malo preterao.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi