Nenade ti i ja idemo na leto na turneju po Srbiji i pijemo i jedemo uz satove sa kolegama 😂
Nenade ti i ja idemo na leto na turneju po Srbiji i pijemo i jedemo uz satove sa kolegama 😂
...Nenade, odavno smo to dogovorili...samo opusteno, vec ce da dodje prilika i situacija....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
lagana vecerica
..da se ne misli da se u NS-u samo kafenise....tu se uvek dobro jelo pa tako i dan-danas
Daj recept. Izgleda ukusno.
Naravno, evo recepta. Potrebni su sledeći sastojci (za dve osobe): 3 paradajza, 3 srednja krastavca, 1 omanja glavica crvenog luka, 1 čen belog luka, peršun, ulje (najbolje maslinovo), kajenski biber (ima u maxiju, piše cayenne pepper), 1 limun, so, libanski pita-hleb (liči na tortilje, ima po samoposlugama), 1 filet belog mesa.
Prvo se iseckaju paradajz i krastavac (na kockice ili slično da bude sitno), dodaš sitno seckan peršun i maslinovo ulje. Iscediš ceo limun, pa i to dodaš u salatu. I crni i beli luk treba iseći što sitnije, dodaš u salatu i promešaš. Pileće belo treba ispržiti i iseći na dugačke trake, pa se doda u salatu. Konačno, tu je i libanski pita-hleb. Njega treba iseći, a zatim ispržiti na srednjoj vatri. Preporučujem da se prži sa veoma malo ulja, i to maslinovog da bi se slagao sa ostalim. Kada je salata gotova, dodaš ovaj pita-hleb i piletinu, pa još jednom izmešaš. Mi smo imali kod kuće neki već pohovani filet, mada može i sa običnom piletinom.
Koliko mi se čini, fora je da piletina bude hladna, a pita-hleb treba dodati na kraju, dok je još vruć od prženja, jer tako mi deluje zanimljivije. Naravno, ovo je moj ukus, ali ima mogućnosti za varijacije.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala!!!
Danas pizza sa torriljom, otkrice godine kako je dobro.
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Sta je ovo, prodje mjesec, a niko da nas obraduje kakvom novom slikom od koje krce crijeva...
Mario, druze? Da nisi na dijeti? Daj nam koju ideju, ti barem nikada ne omanes!
Poslednja ispravka: arch_m (16.6.2016. u 14:12)
Он сказал: "Поехали!"
Bookmarks sajtovi