ova tema se lepo razradila koliko vidim
ja ne radim nista, potpuno sam beskoristan , jedino lamentiram nad teskom situacijom u nasem drustvu...
ova tema se lepo razradila koliko vidim
ja ne radim nista, potpuno sam beskoristan , jedino lamentiram nad teskom situacijom u nasem drustvu...
Kcera je u prvom razredu,pa malo domaci malo na forum i tako........
Ja skoro došao sa šljake, nešto dežurao, pa kupali bebca, ćera pomagala...šou Sad mi je uključen RTS2 , neka priča o domaćem filmu (sad pričaju o Buđenju iz mrtvih), dok malo čitam forum.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Slusam radio AS FM i spremam se za spavanje.
Gledam kroz prozor pa se mislim dokle ce da pada ova kisa , ne prestaje danima , a i jutros rano Sam raskopao nekog Junghansa pa valjalo bi ga sloziti
Limunada uz forum i sjajno druzenje...
Ja i dalje isto što sam opisao u ovoj temi pre nekoliko dana: Šta radite trenutno???
Šefice, tresni jednu limunadu u moje ime. Ako nastavim ovako još koji dan, ima da pređem na voćne destilate od kojih se čovek raspameti
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Drz' se Neso!!!
Evo ja posto nisam bio odavno na forumu,sad ga pregledam detaljno i bas mi je ekstra VR!
Ja evo opet limunada Ali, uz jedan specijalni dodatak - parce cokoladne torte. Jeee!
Bookmarks sajtovi