Dok mi nisi spomenuo boju datuma, nisam ni primećivao da moj crni junkers bauhaus ima belu podlogu za datum. Sad vidim koliko se to ne uklapa. Prokletstvo!
Dok mi nisi spomenuo boju datuma, nisam ni primećivao da moj crni junkers bauhaus ima belu podlogu za datum. Sad vidim koliko se to ne uklapa. Prokletstvo!
Da dignem malo temu iz mrtvih dok čekam u redu ako može
-loše uklopljen datum sa ciferom (najčešće belo na crno mada to može izgledati dobro, nije samo do boje)
-nepotreban tekst
-nepotpisane krunice (malo košta a baš lepo izgleda)
-loša čelična narukvica (ili ću dati više za pune linkove ili ću uzeti na koži /silikonu /čemu god
-estetske gluposti, stvarno me iritira crveno na narandžastom ili crveno na ružičastom...
Ja sam na prethodnom satu imao problem,izgledace smesno kad vam budem napiso ovde,narukvica tog sata je privlacila krpelje,Nijedan sat nije privlacilo to,iznerviro sam se i razbio sam ga,3 krpelja za manje od mesec dana,nije uopste smesno,ako budete poceli da se smejete,necu obracati paznju na to, u pitanju je model casio ef-500,Narukvica je ona silver original ali nije udobna uopste,kasnio je i kazajka ne pokazuje bas tacno u liniju cifera 😠😠😠
Verovatno ne moram da napišem da narukvica nema nikakve veze sa krpeljima ali ako si ljubitelj satova onda je čudno da si razbio sat. Problem je u tome što si bio na nekom mestu koje izgleda vrvi od krpelja. Mogao si nekome pokloniti sat.
Poslednja ispravka: skydrummer (20.4.2019. u 14:41)
Ma moguce, zato sam uzeo zutu. Ni jedan krpelj do sad
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
next year at this time I'll be a millionaire
Mene nervira na mome satu Tag Heuer Carrera caliber 16 sto se narukvica može produžiti ili skratiti ubacivanjem/izbacivanjem djelova narukvice. Nema mogućnosti na kopči pomjeriti jednu ili dvije rupe, u zavisnosti od potrebe.
Bookmarks sajtovi