Nesto gledam, da ti, zmaju, nije mali taj Spešlajzd od 19 inča?
Ja vozim 10 godina starog trekking Genesisa Kansas asx sa 28" točkovima i Deore opremom. Fotke ću napraviti ovih dana.
Nesto gledam, da ti, zmaju, nije mali taj Spešlajzd od 19 inča?
Ja vozim 10 godina starog trekking Genesisa Kansas asx sa 28" točkovima i Deore opremom. Fotke ću napraviti ovih dana.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ugledah ponovo ovu temu i sjetih se da nisam stavio slike prinove. Riješio se onog GT-ja i prešao na nešto malo kvalitetnije
Bulls Copperhead 3
Evo ga i malo uprljanog
Moram samo reći da mi manja geometrija više odgovara. Kupio sam bajk na neviđeno i bio sam zabrinut za veličinu, ali sam se već na prvoj vožnji navikao jer je mnogo lakše upravljati, manevrisati u zavojima itd.
Od opreme šta ima, XT mjenjači, Mavic obručevi, Rock Shox Reba SL suspenzija, Formula ORO K24 carbon kočnice, Hollowtech II pogon i to je ono osnovno.
Pozdrav svima!
@Shmizzz: Za sada sam jos uvek sakat pa cu postaviti samo slike bicikla, ne i sebe kako vozim isti.
Evo Vam jedna iz urgentnog (Centurion nije moj)
Zarasce ruka, a onda nastavljam sa pedalanjem. (Jedino cu se cuvati belih Reno Klija).
Mozda do jeseni utrci i neki enduro motor
@Refresh: Nije li ono bio Cube na gornjim slikama? Kako god, ovaj Bull ti ima bas ''ostru'' geometriju, pravu mauntin. Odlican je.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma smrsao sam i manji sam )
Salim se vracen je bas zato sto kad zakocim samo sto ne preletim napred...merkam jedan fency..zbog Rolexa znas kako ne mogu Vintage kao Vladas ehehehe
next year at this time I'll be a millionaire
Evo za tebe Milane, da vozis ko gospodin
Ovaj vintage Pashely ide i uz Patek a kamo li uz Rolu :Pashley Cycles - Guv'nor
^ Nema sanse , ne mogu da zamislim Milana za ovakvim Cruiser-om . Vise mi je za neki "divlji" MTB
No time to lose
Zdravo, ljudi!
Danas išao na prvu utrku u životu. Priprema nije uopšte bilo (mislim na treninge na bajku zbog kiševitog vremena) mjesec i po prije utrke. Bilo je gadno, blata zbog kiše koja je neprestano padala čitavu sedmicu nije nedostajalo. Sreća bilo sunce tokom utrke
Osvojeno 3. mjesto u kategoriji Hobby, ja prezadovoljan. Na startu sam odmah lipsao, doslovno mi je zraka nestalo (a uspon je dobar sve dok se ne dođe na makadam u uđe u šumu), ali bilo mi je važno samo da se probijem na vrh i tako zauzmem određeno mjesto i održavam ga tokom utrke.
Sve u svemu, prezadovoljan sam. (nagrada Schwalbe Smart Sam gume )
Evo par slika:
(P.S. Ne zamjerite na oči i podočnjake, ne znam kako mi glava nije eksplodirala od napora )
I par slika bajka
@anbeast Prošli GT je imao isto tako mtb geometriju, ali više rekreativnu. Ovaj je više napadački, trkaći orjentisan.
A Cube je otišao davno. Bio moj na par dana, ali premal bio i nisam se mogao navići. Zvijer od bicikla. Danas sam se trkao sa čovjekom koji ga je kupio
Sljedeća investicija definitivno SPD pedale i patike. Ovako više ne ide
To je to. A sad u krpe malo ubit oko.
Pozdrav svima i izvinite na dugačkom postu!
Bookmarks sajtovi