Dešava mi se veoma često da pogledam u digitalni časovnik kad je na njemu 22:22.Ne znam dali to nešto znači ili je puka slučajnost.Ima li neko od vas takvo ili slično iskustvo?
Dešava mi se veoma često da pogledam u digitalni časovnik kad je na njemu 22:22.Ne znam dali to nešto znači ili je puka slučajnost.Ima li neko od vas takvo ili slično iskustvo?
Neko misli na tebe
pomalo me to i "plaši" jer to traje već nekih 3-4 godine i dosta mi se često dešava.
Ti si zapatio tezi oblik satitisa nego sto mislis.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
meni se dok sam bio mladji, dok sam bio mistik, sto rece dostojevski, odnosno verovao u prividjenja i snove,
vrlo cesto se desavalo isto i verovao sam da doticna misli na mene, kasnije, kad sam se intelektualno potkovao,
shvatio sam da ne postoji nikakav taxis, odnosno uredjeni poredak, duh ili apsolut koji nas spaja i razdvaja, vec da iskljucivo vlada poredak kosmosa, odnosno sve je puka slucajnost, od tada ne nosim gotovo nikakav teret na ledjima
Reče Dragojlovic Darko:"neko misli na tebe" a kad to prevedemo na meni "omiljenije" analogne časovnike to ispada "da me neko želi" jer su kazaljke raširene pod 180°.
Koja je terapije za satitis?
Znao sam ja da analogni časovnici mogu da leče samo kad se konsultuju stručnjaci iz gore pomenute oblasti.
Nema više razloga da i da se oko ovog problema.Samo što češće upotreba terapije i sve ima da "legne".
Hvala na pomoći jer sam počeo polako da od 222222222!
Meni se najcesce desava da pogledam na sat u 9:20, autobus je otisao u 9:15 a na poslu je trebalo da budem u 9:00...
Bookmarks sajtovi