cudi me da crna gora ne ucestvuje u letackom delu...
cudi me da crna gora ne ucestvuje u letackom delu...
Ja ne propustam ni jedan, a ove godine ocekujem odlican program, pa videcemo.
A u koliko sati počinje letački program, zna li se satnica?? Kada nastupaju Striži, helikopterski manevri itd. Nađoh ovde nešto http://www.aeromiting.vs.rs/sr/letacki_program.html ali nema satnice .
sky
to ti je taj program.
luger
MNE ne ucestvuje jer oba helica moraju u dezurnu paru za zastitu VaP.
Kako god, zao mi pomalo da necu biti ali mi se cini uputnijim ovako. Za nezaborav ostaje ostaje ono zabadanje u nebo SU-30 posle ojadjenog Mirage 2000, njegova grmljavina motora i podrhtavanje zemlje pod nogama, ali i minimalna brzina iznad piste. Onolika skalamerija se vuce kao mrcina prkoseci gravitaciji, strasno.
Posebno - javni cas iz letenja LJubise Velickovica. Alo,bre, komandant RV vozi 29-ku k'o karting po sistemu "ko ce na crtu". Posle izadje iz kabine sa osmehom na licu kao da je to tajprostija stvar na svetu, toliko prosto da bi svak mogao. Zaneo se i ja pa virnem u kokpit. Nema menjaca ! Tu odustanem :-)
^^^ Ako se ovo odnosi na miting 1998, kol'ko se secam pilot Suhoja nije pokazao nista posebno i da je francuz imao mnogo bolji program.
postovani koleza sofronije, sada je potpuno jasno da sam zlonamerno i pogesno
informisan.
meni neki zli ljudi rekose da su helici prizemljeni zbog korozije, a da je do korozije
doslo zbog pranja istih morskom vodom u sezoni.
sto se velickovica tice, on je imao menjac u kokpitu, i to tip tronic na volanu, zato
je tako dobro vozio ( a krio ga ).
da je sapnuo rusima ako da 29-ka ima i rikverc,
video bi sta bi strizi sada radili.
Poslednja ispravka: luger (29.8.2012. u 11:19)
tiha
mora se odnositi na 98-mu jer jedino tada i bio SU-30. Ne znam sta si ti ocekivao da jos prikaze SU-30 u odnosu na Mirage kada je pokazao ono sto Mirage ne moze da izvede ni simulacijom na kompjuteru. Dovoljno da se istakne ogromna razlika a to sto je pilot na M2000 radio "zmiju" kao svoju specijalnost moze da izgleda lepo ali o prakticnosti manevra netreba gubiti vreme u razmisljanju. Ili je onaj spontani aplauz publike bio nesto kao narucen.
luger
a, to je.... pa ja vidim da ima nekakav drzac a nigde volana. Valjda sklonili da deca ne pritiskaju sirenu :-)
Ma, samo da budu povoljni vremenski uslovi. Sa klincima obavljana pokazna vezba zakljucavanja u kupatilo ako koji pipne daljinski pa prebaci na crtace.
Za aerodrom se pre moze reci da je u Novoj Pazovi nego u Batajnici. Moje iskustvo je da bolje doci sa te strane. Ako idete iz BG idete autoputem za NS pa se iskljucite za Staru Pazovu i vracate se u Novu Pazovu. Tako sam isao prosli put, nije uopste bilo guzve, ali stvarno. Druga kapija aerodroma je prakticno na ulazu u Novu Pazovu a prva je u Batajnici.
vezba stvara majstora
Bookmarks sajtovi