Dosao bogatas na ispit na fakultet i pita njega profesor:
- Gde je bacena prva atomska bomba?
Ovaj nema pojma i plati profesoru da prodje. Posle njega, odgovara obican tip.
- Gde je bačena prva atomska bomba?
- Na Hirosimu i Nagasaki.
- Kada?
-1945.
- Koliko je ljudi poginulo?
- Tri miliona.
- Imena kolega, imena!
Kaze prvi: bili smo u divnom kineskom restoranu, klopa ekstra, atmosfera lepa, kad smo stigli kuci otisli smo pravo u krevet. Pao je sex, bio je odlican u tom zanosu ja posle toga po navici ustajem, oblacim se i vadim da da 100 eura. Naravno moja zena mi zalepi samar i eto masnice na oku.
Drugi: e ti si dobro prosao. Mi otisli u italijanski restoran, dobra klopa, savrseno italijansko vino, posle toga u hotel. Naravno sex. Bio je strava, ja sam se obeznanio. Kad se sve zavrsilo i po izlasku iz sobe ja isto po inerciji dajem 100 eura, a ona mi po inerciji vraca 50! Ma ja je udarim, kurva jedna, a ona pepeljaru pa u glavu i eto cvoruge.
Treci kaze: Kod mene ista stvar, restoran, klopa, vino uzivanje. Onda kuci, pa u krevet, tamo ja na sedmom nebu i tako se mi gimnasticiramo, kad zvono na vratima, a ona kaze bezi evo ga moj muz! I ja kroz prozor i padnem sa 2 sprata i polomim nogu...
Bookmarks sajtovi