Džordž Filips, stariji covek koji živi u Vankuveru, u Kanadi, spremao se u krevet kada mu je žena
rekla da je kroz prozor videla da je ostavio svjetlo u ostavi sa alatima u dvorištu.
Džordž je otvorio stražnja vrata kuce da ugasi svjetlo, kada iznenada vidi da ga ljudi pljackaju.
Zvao je policiju koja ga je pitala:
- .. "netko je ušao kod vas ?"
On odgovori:
- ... "Ne, ali neki ljudi su mi ušli u ostavu sa alatom i kradu mi stvari."
Policija mu odgovori:
- .. "Sve naše jedinice su zauzete. Zatvorite se u kucu i nekoga cemo poslati cim bude slobodan."
Džordž odgovori: - "O.K."
Poklopi slušalicu, priceka 30 sekundi i nazove ponovo policiju:
- " Dobro vece, ja sam vas malopre nazvao da mi lopovi pljackaju ostavu sa alatom... Ne trebate se žuriti... ubio sam ih !"
Pa je poklopio.
Za pet minuta, 6 policijskih auta, ekipa snajpera, helikopter, 2 vatrogasna auta, hitna pomoc, došli su pred njegovu kucu i zaustavili lopove tokom pljacke.
Policajac mu priđe i kaže:- ... "Gospodine, mislio sam da ste ih ubili..."
A Džordž mu odgovori:
- ... "A ja sam mislio da ste mi rekli da nemate nikoga slobodnog za poslati ..."
________
Stari farmer je imao veliko imanje kraj jezera.
Ispod stabala jabuka i breskvi je postavio vrtne klupe i stolove.
Perfektno za piknik. Jezero je bilo uredeno i idealno za plivanje.
Jedno popodne, odlucio je da pogleda je li sve u redu i ima li zrelog voca koje bi mogao da ubere.
Uzeo je veliku kantu i krenuo prema jezeru.
Prvo je cuo kikot ženskih glasova, a kad se približio obali, video je grupu devojaka kako se gole kupaju u njegovom jezeru.
Kad su ga primetile, sve su uronile u vodu do vrata. Jedna od devojaka je povikala:
"Necete ništa videti. Ne izlazimo napolje dok ste Vi tu !"
Starac odgovori:
"Nisam došao vas da gledam kako se kupate gole i kako gole izlazite iz vode".
Pokazao im je kantu i rekao:
"Samo sam došao da nahranim krokodile!
Bookmarks sajtovi