Otisao Pazarac u Beograd, naleti na jednu g-dju.... Mozes mi reci koliko je sati? G-dja ljubazno odgovori 22 i 45. Gleda je on pa kaze, jes' 1000. :D
Printable View
Otisao Pazarac u Beograd, naleti na jednu g-dju.... Mozes mi reci koliko je sati? G-dja ljubazno odgovori 22 i 45. Gleda je on pa kaze, jes' 1000. :D
Hahaha
Pa zaokružio čovek :)
P.S. Nestade mi post. Pretpostavljam da je zbog spominjanja stranaka.
смејао си се мени знам то, не вади се сад...
сад ћеш да добијеш негативну репутацију ;)
Kaze zena muzu, dragi vidis li ti kako komsija poljubi svaki put zenu kada podje ujutru na posao, mogao bi i ti tako. Ne mogu ja to draga, ni ne poznajem tu zenu. :D
Vozio Mujo taxi, vozi on tako na zeljenu adresu medjutim promasi skretanje, i musterija se lagano pomeri sa zadnjeg sedista i takne ga po ramenu da mu kaze da je promasio skretanje. Medjutim Mujo iznenada doda gas, pa lijevo, pa desno, pokosi neke prolaznike, udara u zardinjere, prolazi na crveno, pesaci beze, udara u parkirana vozila... i nekako u tom haosu uspe da zaustavi vozilo. Musterija sav onako uplasen, znojav, prestravljen... upita ga, jel vam ovo prvi radni dan, vozili ste ranije. Ma ide bre u p.m. prvi mi je dan da vozim taxi, zadnjih 20 godina vozio sam mrtvacka kola. :)