Otisao Pazarac u Beograd, naleti na jednu g-dju.... Mozes mi reci koliko je sati? G-dja ljubazno odgovori 22 i 45. Gleda je on pa kaze, jes' 1000.
Otisao Pazarac u Beograd, naleti na jednu g-dju.... Mozes mi reci koliko je sati? G-dja ljubazno odgovori 22 i 45. Gleda je on pa kaze, jes' 1000.
Hahaha
Pa zaokružio čovek
P.S. Nestade mi post. Pretpostavljam da je zbog spominjanja stranaka.
Poslednja ispravka: lookic (12.1.2016. u 13:49)
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
смејао си се мени знам то, не вади се сад...
сад ћеш да добијеш негативну репутацију
Kaze zena muzu, dragi vidis li ti kako komsija poljubi svaki put zenu kada podje ujutru na posao, mogao bi i ti tako. Ne mogu ja to draga, ni ne poznajem tu zenu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vozio Mujo taxi, vozi on tako na zeljenu adresu medjutim promasi skretanje, i musterija se lagano pomeri sa zadnjeg sedista i takne ga po ramenu da mu kaze da je promasio skretanje. Medjutim Mujo iznenada doda gas, pa lijevo, pa desno, pokosi neke prolaznike, udara u zardinjere, prolazi na crveno, pesaci beze, udara u parkirana vozila... i nekako u tom haosu uspe da zaustavi vozilo. Musterija sav onako uplasen, znojav, prestravljen... upita ga, jel vam ovo prvi radni dan, vozili ste ranije. Ma ide bre u p.m. prvi mi je dan da vozim taxi, zadnjih 20 godina vozio sam mrtvacka kola.
Bookmarks sajtovi