Re: Ajde neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Voze se Mujo i Amer u avionu
Mujo vadi jabuku i počne je jesti :
Amer: Šta je to ?
Mujo: Jabuka
Amer: Kod nas u Americi jabuke su duplo veće
Vadi Mujo krušku i počne je jesti :
Mujo: Kruška
Amer: Kod nas kruške su 3 puta veće nego vaše
Vadi Mujo lubenicu :
Mujo: Grašak pizda ti materina
re: Ajde ko zna neki dobar vic ...
Dođe mali Ivica u sobu i uhvati mamu i tatu kako se ševe. Pita Ivica:
- Tata! Što to radiš!?
- Jebem ti mamu.
I ode mali Ivica u svoju sobu i krene ševiti baku. Dođe tata i vikne:
- Ivice! Pa što to radiš!!?
- Ništa. Eto, sad vidiš kako je to kad ti netko jebe mamu.
^^ Druže ovo je bolesno, al' sam se nasmejo do suza.... :lol:
a znam ali teska su vremena treba nam smijeha malo:thumbsup:
Hvali se Englez kako je ženi za rođendan kupio Porshe i da ide od 0 do 100 za 7 sekundi. Francuz kaže:
• A ja sam svojoj kupio Ferrari i za 5 sekundi ide od 0 do 100.
Bosanac sluša pa reče:
• Ja sam svojoj Fati kupio poklon, i za 1 sekundu ide od 0 do 100.
Englez i Francuz će uglas:
• Ma, nemoguće, pričaš gluposti, to ne postoji... a šta si joj to kupio?!
• Vagu! - reče Bosanac.
Kaže Haso Muji: “Vidi Mujo, Fata tek juče naučila plivati, a danas već roni sat i po.
Vozi se Mujo po autoputu i prokuva mu motor.Sav živčan izlazi iz auta i počne lupati po njemu, u tom trenutku stane neki tip sa mercedesom i pita: "U čemu je problem?". A Mujo će: "Ma prokuvo mi motor!". Frajer: "Ma mogu te ja povući do najbliže radionice" "Može super, ali ako budeš išao brže od 80 km/h blicaću ti da usporiš." -odgovori Mujo. I tako krenu oni, kad u jednom trenutku proleti pokraj njih BMW 250 na sat. Lik u mercedesu sav lud poče psovati:"Neće valjda mene neki BMW da pretekne!" I po gasu za njim, a jadan Mujo blica kao lud. I ganjaju se oni tako po autoputu kad ono policajac snima brzinu:BMW-250,Mercedes-250,Fića-250 i pade u nesvest...Dotrči mu partner i pita ga:"Jesi li dobro?Šta je bilo?" A on će:"Nećeš verovati šta je bilo. Merim ja brzinu kad ono BMW-250,Mercedes-250,Fića-250 i još im blica da se sklone!!
Otišao Haso prvi put u pozoriste, pa ga pita Mujo:
- Jel' ba, Haso, pa kako je bilo?
- Ma ne pitaj. Jako dosadno, da sam jedva izdržao. Jedino je dobro bilo kad su na kraju dijelili kapute. Ja uz'o tri komada.
Rat u Bosni,Muja i Hasa nakon 3 meseca neprekidnih borbi setaju i nabasaju u selo u kojem nije bilo nikog,osim jedne krmace.Gleda Mujo krmacu i kaze Hasi"Bolan Haso 3 meseca nista nismo je...,ajde da opalimo ovu krmacu ,niko nece da zna.Slozi se Hasa i ode prvi,a Muja ceka napolju.Cuje kako krmaca malo zaskvica i posle 10 minuta izadje napole i kaze "Aj sad ti bolan.".Udje Mujo vreme prolazi,krmaca skvici kao blesava,prodje 15,20 minuta,pola sata,sat,krmaca zacutala...i najzad izlazi Muja,a Hasa ga pita"Sto ti je bolan trebalo toliko?". "Ma pusti bolan dok sam je okreno na ledja,prodje dosta vremena." Hasa u cudu pita "Pa sto si je okreto na ledja?",A Muja ce..."A kako cemo se ljubit,bolan?"