Podseti me sada rasprava o pilotskom satu na jedan stari vic:
Prevarila zecica svog zekana sa sis-misem. I zekan se ubedacio, pa joj kaze: Kako si mogla da me preveras i to sa misem, i jos sa slepim. A ona mu kaze: Ma pilot je pilot!
Podseti me sada rasprava o pilotskom satu na jedan stari vic:
Prevarila zecica svog zekana sa sis-misem. I zekan se ubedacio, pa joj kaze: Kako si mogla da me preveras i to sa misem, i jos sa slepim. A ona mu kaze: Ma pilot je pilot!
Voze se dve plavuse pored livade i vide trecu plavusu kako sedi u camcu vesla na sred livade. Kaze jedna plavusa drugoj "E sestro slatka, vidis...zbog ovakvih curki smo mi danas spali na svakakve prozivke. E da znam da plivam sad bih uskocila i udavila je."
Poslednja ispravka: Culi (28.1.2012. u 9:44) Razlog: progutao slovo :)
Jabuke donose vitamine,
vitamini donose snagu,
snaga donosi slavu,
slava donosi novac,
novac donosi žene,
žene donose seks,
seks donosi polne bolesti,
polne bolesti donose smrt…
pa ti jedi jabuke!!!
Koje je boje Kinez kojeg su uhvatili za ja#a?
Vrišteća žuta.
Šta je najveći prirodni fenomen?
Žensko oko!
Zašto?
S deset metara vidi plavu dlaku na svetlom sakou, a s pola metra ne vidi okvir od garažnih vrata!
Doš'o Mujo u Ameriku i sretne čovjeka u šarenom odijelu.
I pita Mujo tog čovjeka:
-"A kako se vi penjete na ove nebodere?"
Kaže mu čovjek:
-"Fino, imaš lift i popneč se".I popnu se oni a pita Mujo:
-"A kako silazite?"A čovjek će:-"Fino samo skočiš i dolje si".
Mujo ne vjeruje i čovjek stvarno skoči dolje.Mujo skoči za njim i pogine.
Nakon pola sata, čuje se ženski glas iz zgrade:
-"Molimo gospodina Supermena da ne zajebava Bosance
next year at this time I'll be a millionaire
- Pitala učiteljica Pericu: "Koliko je 2 + 2?"
- Perica odgovara: "4"
- Učiteljica kaže: "Sedi, 5."
- A Perica će na to: "Znao sam!"
...
- Šetaju se pustinjom Amerikanac, Francuz i Bosanac, pa naidju oni tako na neku odskočnu dasku pored koje piše: "Zaleti se - skoči - poželi mesto!"
- Zaleti se Amerikanac i poželi: "New York!" i stvarno, pojavi se u New Yorku.
- Zaleti se Francuz i kaže: "Pariz!" i evo njega u Parizu.
- Zaleti se Bosanac, spotakne se i kaže: "A u p...u materinu!
Poslednja ispravka: d1d (31.1.2012. u 11:54)
Sedi baba u autobusu preko puta nekog momka. On zvaće žvaku, a baba će: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem...
^ Ne čuje baba sinko!
Nikada se ne svadjaj sa budalom! Prvo će te spustiti na svoj nivo a onda pobediti na iskustvo.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Došao mladi polaznik u Gorsku službu spašavanja, predavač ih odveo na zavejanu planinu, snijeg pada, i predavač objašnjava grupi od 10-ak budućih spasilaca;"Vidite, kad nadjete promrzlog čovjeka u snijegu prvo ga blago išamarajte da dodje sebi, onda uzmite snijeg i protrljajte mu ruke, lice...."
Kad će jedan kadet da ga prekine;"Dobro profesore, lako ćemo odmrznuti čovjeka zimi kad ima snijega, a kako ćemo ga odmrzuti ljeti-kad nema snijega?"
NIJE ZA DAME NE SNOSIM ODGOVORNOST
Idu 3 crnca nudistickom plazom, au jednog bijela k**a. Svi ljudi zacudjeno gledaju, a najradoznaliji pridje i pita ih:
- "Kako to ovaj crnac ima bijelu k**u?"
- "Nismo ti mi bolan crnci. Mi smo rudari iz Zenice, a njemu je sinoc bila zena u posjeti."
Bookmarks sajtovi