U razredu...Uciteljica pita decu: "Sta znaci rec OCIGLEDNO?"
Javlja se mali Marko: "Pa, drugarice uciteljice, evo ovako... Moj tata vozi MERCEDES, mama vozi OPEL ASTRU, a baka vozi DZIP - OCIGLEDNO - mi imamo para!
"Uciteljica: "Bravo, Marko, odlicno si ovo objasnio! Da vidimo dalje, ko se javlja? Perica! 'Ajde, Perice, objasni nam ti, sta znaci rec OCIGLEDNO?"
Perica: "Moja baka svako jutro ide na livadu. Ispod leve miske nosi ALGEMAJNE CAJTUNG, a ispod desne VASINGTON POST."
Uciteljica (zbunjeno): "I onda, Perice?"
Perica: "Pa, nista. Baba ne zna nemacki, a nema ni pojma sa engleskim - OCIGLEDNO - ide da SERE!!!"
_________
Kupac ulazi u apoteku:-Mogu li da dobijem malo strihnina, treba mi za tastu.
-Imate li recept?-Nemam, ali mogu da vam pokazem njenu fotografiju.
_________
Sta se cuje kad pandur upadne u vodu?
GLUPP!
Bila jednom dva kamena kipa u nekom neznanom parku. I tako, jednoga dana,sidje andjeo s neba i odluci da napravi dobro delo i da kipove ozivi sat vremena.Tako ti prode sat vremena i andjeo se vrati da ponovi okameni kipove. Na toti kipovi usrdno zamolise andjela da im pokloni makar jos samo pola satazivota. Andjeo se smilova i prista. Znatizelja mu, medjutim, ne dade mira teodluci da prati kipove da bi vidio zasto im se toliko omilio zivot. Pogledaon iza grma, kad tamo jedan kip drzi goluba a drugi mu kaze:"Sad ga ti drzi a ja c'u da ga serem".
SP:"Gledaj ovako: dok si ti drzao misu, svi su spavali, a dok je on vozio, svi su se molili."
Bookmarks sajtovi