Sad da li je americki novinar ili neko nas, nije ni vazno. Sve je tacno. Zemlja apsurda....Oksimoron zemlja....
Sad da li je americki novinar ili neko nas, nije ni vazno. Sve je tacno. Zemlja apsurda....Oksimoron zemlja....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
@anbeast
Pa sad,da bi bio čisti aristokrat,trebaš imati porijeklo,a Stari to vala nije imao! Bez obzira,za*eban baja u svoje vrijeme!
Jasna stvar, Hadzi, da moras imati rodoslov da bi bio aristokrat, ali, pravi aristokrati imaju i ono nesto u stilu, sto na primer, nemaju novi ruski milijarderi, ili ovi nasi indijanci. Stari je bio j**eni bravar al' su mu aristokratsko drzanje i navike bile tako prirodne
(Uostalom, ionako sam se samo salio u nameri da jos vise istaknem nesaglasnost aristokratskog izgleda i obicaja predsednika jedne socijalisticke zemlje).
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
davno, ali ne dok je postovani bravar bio ziv, pricao je jedan lekar sa vma da ga je
cuo kako kaze : od svega mi je ovaj srpski najtezi.
neka se ovo shvati kao vic, da bi uslo u temu, mada u stvari nije vic.
mozda bi to objasnilo prirodno nosenje pateka i te aristokratske navike...
da ne kvarim romantiku trenutka, a zasto je ciko spavao unutra dok nije bilo zagorke ?
Kao verni pratilac Lugeru. Jel bi ti delio ovako nesto sa drugim?
Poslednja ispravka: Zagor (10.8.2012. u 22:14)
eto ... i sad se pojavi zagorka sa dobrim nogama i ciko nije vise verni
pratilac ?
osim sto mislim da su mu povredjena osecanja, takodje brinem da zagorka
ne ostane do zime , ili jos gore, do proleca.
Ako ostane neka Ciko prezimi kod tebe,posto brines za njegovo zdravlje.
@anbeast
Znam da je šala! Samo,onda se postavlja pitanje dali je stvarno bio bravar!?
Nekako mi ovi naši majstori ,tog i sličnih profila, nisu baš na nivou druga Starog!
A možda je do Patek-a ili kubanskih cigara!?
Luger,srpski je težak za naučiti - znaju to naši "celebrity"!!!
Bookmarks sajtovi