vladane, sunce mu poljubim, pa kao da gledam svoju trenutnu situaciju.
dobro, za bankarske zelenase mi je jasno, a sta sa marom, pivarom, vinarijom i
nezaposlenim alkosima ?
dobro, nezaposleni alkosi me bas i ne zanimaju preterano...
vladane, sunce mu poljubim, pa kao da gledam svoju trenutnu situaciju.
dobro, za bankarske zelenase mi je jasno, a sta sa marom, pivarom, vinarijom i
nezaposlenim alkosima ?
dobro, nezaposleni alkosi me bas i ne zanimaju preterano...
Kuku... ova zaista postoji: Destinee Hooker - Wikipedia, the free encyclopedia
Izgleda da je roditelji baš nisu voleli. Dati takvo ime detetu je težak idiotluk
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Evo jedan dobar vic:
Otac je imao tri sina. Zivjeli su na Cetinje.
Najstarijeg je poslao u Beograd ne bi li zaradio koju paru..
On se vrati praznog dzepa, kaze pokusao sam se zaposliti u preduzeca ali ne primaju nikog, cvak ni da ulice cisti...
Posalje onda otac drugog... Drugi se vrati s nesto malo novca koje je zaradio pokusavajuci da svercuje ali mu nije islo...
Poslao onda on najmladjeg i nakon nekog vremena on se vrati pun para...
''Ljubi te otac,ti si moj ponos, kako si uspio sine?"- upita otac
''Ja sam otisao u Knez Mihailovu, sjeo ispred jedne cesme i otvorio kofer s natpisom- '' Vratio bih se u Crnu Goru, u Cetinje ali nemam novca za to""...
Seiko odlican je.Pozdrav za Niksic i Miskovice
HAhahhahahahhaha Zagor posalji mi ti te tvoje sajtove gde nalazis ovo , na pp Malo da se ismejem
What boat?
Da li je ovaj test neka zezalica? Pitanja obuhvataju više predmeta, a postavljena su krajnje glupavo i protivno pravilima testiranja. Jedno od najsmešnijih pitanja je prvo, gde se pita u kojoj bici je poginuo Napoleon, iako je umro na Sv. Jeleni. Ne znam koji je razlog smrti, jer tu ima više verzija, ali svakako da nije poginuo u bici. Osim toga, pitanja su formulisana tako da bi se mnogi odgovori zaista mogli i prihvatiti.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
To je očigledno namštena fora (korišćena su i dva -tri poznata vica) za razliku od one ,domaće, gde je učenik na zadatu temu ''Da se ja pitam...'' (očekivalo se da učenik piše šta bi promenio u svetu da ima tu moć) jedan genijalac odgovorio - ''Ja bih tu preterao autobus''
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Znam da je najverovatnije namesteno, ali svejedno ima dobrih fora
Bookmarks sajtovi