Imao gazda papagaja Peru koji je ka**o sve što ima perje, Zato ga je gazda stalno kritikovao: ''Kretenu jedan nezasiti, jednom ćeš lipsati zbog preterivanja''.
Jednog dana spazi on na terasi Peru kako se izvrnuo, noge u vazduh, opuštena krila, totalni kolaps ; na obližnjem krovu čuče grabljivice i čekaju. Gazda mu pridje i reče: ''Pa je l' ti pričam, nesrećo, da će ti ženske doći glave''.
Pera otvori kradom jedno oko i dobaci gazdi: ''Pst, neka slete...''
----------------------------------------------------------------------
Vratio se Mujo iz Afrike i svi ga pitaju kako je bilo.
,,Ma super, samo krenemo mi na safari a ja se izgubim. Šetam tako i nabasam na lava. Šta ću, odmah se dam u beg a lav za mnom. Bežim ja a lav krene pa se oklizne i padne, ponovo krene pa se opet oklizne i padne i tako sve do najblizeg naselja.''
,,Svaka ti čast, ja bi se usro od straha''- kaze mu jedan.
A šta mislite zbog čega se lav toliko klizao?!!?
---------------------------------------------------------------------
Mujo i Fata bili u braku preko 20 godina, i svako veče se seksali.
Međutim, svo vreme Mujo je insistirao da to bude u mrklom mraku. Dopizdilo Fati i jedne noći ona u najžešćem trenutku upali svetlo, kad tamo - Mujo je obrađuje vibratorom. Ona skoči na njega:
- "Pa, jesi li ti normalan, otkad ovo traje, šta ti radis, svinjo jedna, sve da mi objasniš!?!"
A Mujo će:
- "Ma lako ću ja tebi da objasnim vibrator,nego.... haj' ti meni objasni decu..."?
Bookmarks sajtovi