Super fotke
A,roze je baš seksi
EDIT-Ovo su upaljači tvog burazera?
Super fotke
A,roze je baš seksi
EDIT-Ovo su upaljači tvog burazera?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Serb odlični upaljači a i satovi. Inače tvoj je replika iz 1937god.
Ja nisam skoro ništa uzeo, za dve godine samo dva komada slabo..
Možeš li postaviti još koju sliku ovog 500milion mnogo mi se svidja.
Da odgovorim i Jokeru pošto sam tek sada video post namenjen meni. Kao što neko napisa da je lakše razlikovati kopije nego kod satova moram da primetim da ih je jeftinije i sakupljati. Ali ako nemaš svoj kutak gde ćeš ih stavljati malo gubi smisao. Ja moje držim u fioci ali bi baš lepo legli negde izloženi u nekoj vitrini. Došao sam do broja 16+ tri slima.
A što se tiče moje krivice, šta da ti kažem i ja sam se zarazio satovima, a samo sam googlao po netu kako da resetujem štopericu na Lorusu i evo me ovde već četvrta godina sa šest satova u vlasništvu.
Niko ne staje samo na jednom......
Hvala Sone Jeste iz 37 je Pravio se od 37 do 40, nasao sam na jednom nasem sajtu opis sinoc Vazi kad napravim jos koju dobru fotku kacim
Svaka cast, lepi Zippovci. Ovaj iz 37 je replika ili original?
Bilo bi lepo da postavljamo linkove ka sajtovima koje nadjemo, mozda budu koristili nekome.
To je originalni zipo, nego su uradili da izgleda kao model iz 37 Meni je kum doneo tako da ne znam neke posebne linkove za narucivanje Evo jedan link sajta koji je nas , u kojem ima dosta informacija o zipo upaljacima Zippo klub Srbija
Hvala na brzom odgovoru, Serb. Kad sam rekao replika na to sam i mislio, mozda je bolje reci reprodukcija. Nisam mislio da li je originalni Zippo ili kopija. U svakom slucaju lep upaljac.
Hvala za link, i ja cu postaviti neki, samo da ponovo pronadjem sajtove
P.S Tu "repliku" sam uzeo u Uscu, ima kod bioskopa u uscu , kao neka tezga i tu prodaju zipo upaljce, naravno sve original
Nema na cemu tu sam da pomognem
^Odlicno izgleda
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi