Hvala ti Marko 14 u ime cele eskadrile Dobrodosao medju aeroplaniste.
Hvala ti Marko 14 u ime cele eskadrile Dobrodosao medju aeroplaniste.
Bolje vas nasao .
Ne znam da li su helikopteri išli uz časopis ali hteo sam da postavim nekoliko fotografija jednog od najboljih helikoptera ikada napravljenih. U pitanju je čuveni MI-24, Nato oznaka Hind. U pitanju je teško naoružani, odlično oklopljeni, višenamenski, u velikom obimu izvožen, borbeno-transportni helikopter koji je proizvođen decenijama u velikom broju podvarijanti i koji je učestvovao u raznoraznim konfliktima . Čak i mi imamo dva komada koji su koliko znam trenutno prizemljeni. Više podataka o ovom helikopteru sa lakoćom možete pronaći na netu. Ono što je mene navelo da uopšte napišem nešto o njemu jeste nekoliko interesantnih fotografija. U pitanju su modeli koji su oslikani za potreba aviomitinga. Model sa oslikanim orlom čini mi se pripada mađarskom vojnom vazduhoplovstvu i zaista fantastično izgleda. Naravno ima tu još nekoliko modela.
A nasa dva trunu,tuga
U sredu izlazi Mig 29...jedva cekam!
Hvala za informaciju
Ajde ko prvi uzme nek postavi fotke, da vidimo da kako izgleda.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ako ne nadjete na trafikama,sigurno ce dobiti u Delta City-ju u onoj prodavnicici iznad Telenora na prvom spratu,ja cu tamo da idem,a i za ljubitelje nozeva (Rujo) ima lepih Victorinox,po normalnoj ceni,odmah pored te prodavnice je stand,malo je OT,izvinjavam se
U pretprošlu nedelju (16.6.) leteo je jedan Galeb G2 iz akro grupe Stars . Koliko sam primetio u zadnje vreme slabo lete, tako da je ovo bilo iznenađenje. Pravio je razne figure, ispuštao beli dim ( nije sa zapalio mislim na onaj dim efekta radi ), leteo je poprilično nisko. U svakom slučaju uživanje. S obzirom da je bio samo jedan ne verujem da je uvežbavanje nekog programa. Zna li neko šta se dešava sa tom akro grupom? Lete li ?
Par fotki sa neta.
Bookmarks sajtovi