Vredi pogledati.
Vredi pogledati.
Hvala profo. Drustvo sta bi sa 29kom?
Na kioscima su se pojavile 2 verzije, ruska i nemacka...obisao sam ceo grad i samo je nemacka verzija stigla kod nas, pa sam nju i uzeo.
Ali, prosto nisam mogao da izdrzim da ne nabavim i verziju sa ruskim oznakama pa sam je porucio sa sajta za maketare i danas-sutra mi stize...ipak je rus srcu drazi!
Stigao i Rus:
Ja sam se juce dvoumio izmedju casopisa satovi i mig-a i kupio sam satove,ali ovih dana cu morati i migonju.
^Staro pravilo je kada se dvoumis izmedju softvera i hardvera uvek izaberi hardver.
Pre mesec dana startovale su jos 2 kolekcije:
Helikopteri & Vatrogasna vozila
Helikopteri su mnogo bolje i kvalitetnije uradjeni od aviona...evo kako izgledaju prva 2 modela:
Slazem se za koptere
Vrlo interesantan feljton o avionu koji je razvijan za potrebe JNA a koji nažalost nikada nije ugledao svetlost dana. Ujedno feljton govori i o poprilično zavidnom nivou tehnološke razvijenosti Jugoslavije (posebno aero-industrije), obzirom da je tokom 80-tih rad na borbenom avionu četvrte generacije za mnoge zemlje bio misaona imenica. Feljton izlazi i u okviru štampanog izdanja i dosada su objavljena tri dela.
Nadzvučni lovac iz Žarkova | Ostali članci | Novosti.rs
Kupovina znanja iz celog sveta | Ostali članci | Novosti.rs
Krštenje uz viski i rakiju | Ostali članci | Novosti.rs
Bookmarks sajtovi