Kakvi su utisci o PZL P-37 los i br.16?
Kakvi su utisci o PZL P-37 los i br.16?
Uradjen je u manjoj razmeri od drugih bombardera iz kolekcije pa deluje sicusno, ali je sam model odlicno uradjen, skoro ceo od metala.
U pocetku su skoro svi modeli dolazili osteceni ali se u poslednje vreme mnogo popravilo stanje i sad nema problema.
Pocetkom oktobra startuje i kolekcija Borbene masine od istog izdavaca.
Ne znam samo gde cu sve to da smestim.
OFF:
Poginuo Savke, pilot koji je odusevio na aeromitingu sa G4. Srusila se lasta danas......
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Da, neverovatna tragedija...
Da Vlado meni vec ponestaje mesta.Ukoliko pocnem sa BORBENIM MASINAMA bogami bice tesno,moracu da kupim neki orman najbolje trokrilni. Anbeast eto prilike za makete tenkova i pravljenje diorame,jer kako rece Vlada pocetkom oktobra krece masinerija
R i p savke
A najavljuju pocetkom sledece godine i kolekciju tenkova od DeAgostinija...
E to ce biti ok za sakupljanje.Nego ucinilo mi se danas da videh model ZASTAVE 101 mislim da je DeAgostini. A trebalo bi da izadje Lada 1500,Zastava 750(ficko)......
Ako izadje 101, lada, fica, niva obavezno javite
I ja sam cuo da je DeAgostini poceo sa kolekcijom automobila, ali nema ih svuda, samo po vecim gradovima.
Bookmarks sajtovi