za pilota: vecna mu slava.
za pilota: vecna mu slava.
Ima ih i u manjim mestima cak je bio i u prodavnici u mom kraju,nazalost prodato. U br.1 bio je crveni stojadin.
Aj javite kad krenu te masine, ja sam em lenj, em aljkav, pa necu videti na vreme
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Aman, rus, si se nalio votke? Kakava je ratna masina stojadin, pobogu
Rekoh ja da sam aljkav... Nigde nisam napisao da mislim na RATNE MASINE.... sorry rus
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Krenula juce nova kolekcija, Vojne masine.
Prvi broj kosta 199 dinara, verovatno ce sledeci da bude skuplji, kao sto je bilo i sa avionima.
Sad nema pauze, svake srede ili avion ili vozilo.
Od aviona kupujem svaki model, a vojne masine cu kupovati sta bude interesantno, a prica se da ce i DeAgostino da krene sa kolekcijom tenkova koja je fenomenalno uradjena pa cu verovatno tu kolekciju da kupujem.
E bravo,video sam ali zaboravih da spomenem unisti me kijavica.Poci cu tvojim primerom ali jedva cekam DeAgostinijeve modele.
I ja cekam DeAgostinijeve tenkove.
Od ovih cu uzimati samo one modele koji mi se svidjaju.
Kod mene sleteo Dornier Do 17Z. Model deluje odlicno samo mi je zao sto je u razmeri 1 prema 144.
Bookmarks sajtovi