Kupio sam ga i ja juce, odlican je.
I mene nervira sto ne rade sve bombardere u istoj razmeri, tako da umesto da bombarderi budu ujednaceni velicinom oni su svi razliciti a na stranu to sto deluje kao patuljak u odnosu na Spitfajer
Kupio sam ga i ja juce, odlican je.
I mene nervira sto ne rade sve bombardere u istoj razmeri, tako da umesto da bombarderi budu ujednaceni velicinom oni su svi razliciti a na stranu to sto deluje kao patuljak u odnosu na Spitfajer
Da Vlado stvarno glupo bombarderi izgledaju naspram Spitfajera,P-51,Hellcat..... Mozda cemo bolje proci sa DeAgostinijevim tenkovima.Na onim slikama deluju opako dobro.Pozdrav
Cestitam Anbeast,samo napred.
Mnogo volim makete , voleo bih da ih sam sklapam , ali nikako da se angazujem da nabavim, i zena bi me ubila samo izmisljam neke hobie
Milion puta sam planirao da nabavim neke makete, cak sam razmisljao i da napravim neku dioramu, ali nikako da se pokrenem....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jutros stigao cuveni T-34
Dakle, u potragu.....к Родинеeee!!!!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Hmm... dobro bi dosao za kolekciju, a ? Hawker Hurricane na aukciji. Ko ima jedno 2.000.000 evrica - uzivace
x 2 000 000 Da dobro bi dosao
Bookmarks sajtovi