Da li neko od vas prati izdanje Globalpressa Borbeni avioni? Moje misljenje da je izdanje super samo da su makete MALO CVRSCE.
Da li neko od vas prati izdanje Globalpressa Borbeni avioni? Moje misljenje da je izdanje super samo da su makete MALO CVRSCE.
pratilo se, bolje reci pokusavalo da se prati, pa zbog ovdasnjih manira, odustalo se. prva tri modela kupljena, samo prvi normalno, a onda je predjen prag tolerancije za trpljenje ponizavajucih stvari koje dozivljavas po trafikama. u ovoj zemlji ni igracku nemozes kupiti normalno a da se ne udenu marifetluci, preprodavci, "nestasica",.... a zao mi sto ostadoh bez harikena.
za taj novac modeli su sasvim OK a uvek se moze nesto prigovoriti. nijedan od mojih modela nije bio ostecen a cuo sam da je bilo takvih.
Veruj mi da sam imao silne probleme da kompletiram dosadasnjih 10br. Znam o cemu pricas.Par modela sam morao da dokrpim super lepkom a SPITFIRE-a sam dobio bez tockova.Sve u svemu u kakvoj zemlji zivimo ova decja radost i nije tako losa.U mome kraju se kaze kakve pare takva i muzika.
znam da si i ti imao problema, video sam na MC.
kada trebam za deciju radost ( i svoju ) da potezem veze i podmicujem neku na trafici e onda mi se smuci zivot pa odem od besa i kupim one sky pilot koji su tek prava rugoba za ove a kostaju duplo vise. bar me kreteni ne nerviraju vec zadrzim malo licnog integriteta pred rafom i pazarim k'o covek.
aeroplanisti, pa i ovde ste poceli da se samoorganizujete...
cek samo da prodjemo kurs instrumentalnog letenja, ima da se nadlece ono nocno kafance.
tema je pod "kafic" pa se ti poistovetio sa nama soferima eroplana ?
Ja kupujem i zadovoljan sam kvalitetom.
I ja sam imao problema sa tockovima na par modela ali sam to resio super lepkom.
Nervira me sto u manje gradove bukvalno stigne po jedan primerak pa moram da u 6h ujutru jurim ispravne modele po gradu, a posebno me nervira kad dodjem ujutru i kazu mi da se rasprodalo a ja znam da su ostavili avione na stranu za nekog...
Sofronije sto se tice preleta kafanice upomoc nam stize moj prijatelj BARON IKAROVO PERO. Pozdrav aeroplanisti
gde baron ?
gde ikar ?
gde pero ?
sta piju gospoda ?
soferska eroplanska ekipa ne pije dok vozi. po pisti, moze da se 'zavrlja".
posle moze jer je zgodno za akrobacije, samo ko nosi pice ako nemate letece osoblje
ruski sat sa naslikanim F-18 nije preporuka za ovo, mi smo propelerci
Bookmarks sajtovi