A jel neko kao klinac gledao tres akcione filmove osamdesetih?
A jel neko kao klinac gledao tres akcione filmove osamdesetih?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Najviše smo treš i gledali. Bioskopi Slavija i Partizan ... a mi klinci
Visili smo i po bilijar klubovima.
ja sam se trudio da budem smeker, isao sam na fest...
Sa 8 do 13 godina? Svaka cast!ja sam se trudio da budem smeker, isao sam na fest...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Komando, Karate Kid, zatim opus Caka Norisa i kolege mu Stivena Sigala, mada, uglavnom sam gledao one sa tematikom vijetnamskog i drugih ratova. Provuklo se tu ponesto sto nikako nije trash: Apokalipsa danas, Vod, Ful Metal Dzekit, Rodjen 4. jula itd,itd
^ da ne zaboravimo jackie chana!
upravo skidam oko 50gb njegovih filmova, to se, prosto, mora imati!
jole777 kaže:
Eh, ja se sećam redova ispred bioskopa Jugoslavija da bismo gledali Top Gun. Inače, u mom kraju su bili bioskopi Fontana (sada obnovljen i radi), kao i bioskop koji je pripadao Radničkom univerzitetu Novi Beograd. Kasnije je bioskop nazvan City Academic, a ustanova je postala Politehnička akademija. Gledali smo i Policijsku akademiju, Konana, (uglavnom) stare verzije Tarzana, kao i filmove koje su Vladan, Anbeast i Sima pomenuli.
Naravno, tu su bili i video klubovi, kojih je bilo na svakom ćošku i u svakoj garaži, a mnogi snimci su bili mutni, sa natpisom Video Zvinko ili Video klub 'M'. U video klub se obično išlo petkom, a kada su bili praznici uzimalo se više kaseta. Naravno, ništa od filmova kada su mame gledale Dinastiju, ali su se zato gledali Program Plus, Noć i dan, Sledž Hamer, Povratak u Idn...
Eh, svaka njemu čast, al' bez Brusa Lija nije bilo dobre šorke^ da ne zaboravimo jackie chana!
upravo skidam oko 50gb njegovih filmova, to se, prosto, mora imati!
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Eh kakvo vreme beše... Ni u školu nisam pošla... Divota jedna...
Bookmarks sajtovi