molim nastavnicko vece da mi popravi ocenu iz koncentacije ako je ovo vec bilo...
Ko ti dirka gacice - YouTube
Disciplina kicme - Zeleni zub (movie soundtrack 89`) - YouTube
Sećam se tog čuda neviđenog. Išli smo kod ortaka na hodočašće. Da se poklonimo svemoćnojČuvane Amiga 500 za kojom smo svi balavili zbog odlične grafike
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jel ima još nekog ko je imao tu sreću da odrasta uz ovo?
WOW! Integralni kasetofon Ja ovo nisam vidjao.... Secam se nekih Atarija 800 ili tako nesto, Spektruma koji nisu bili sa gumenim dugmicima (ne znam oznaku), Komodora 64 (debeljka i onog tanjeg), Komodora 128, Amige 500....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
U pitanju je Schneider CPC 464 (pravljen po Amstradovoj licenci), koji je bio "večiti treći" 8bitaš 80ih... Činjenica da nije imao out-of-the-box rešenje povezivanje na TV, kao i generalno nešto veća cena, sigurno su razlozi zašto nije imao takvu popularnost kao Spectrum i C64
A jel se seća neko ovih igrica?
Ovo bih voleo da ponovo nabavim. Znam da mi je kod roditelja ostala neka takva igrica, poreklom iz Hong Konga, kakvih je bilo po komisionima. Imala je jezički problematičan naziv - Eagle Catch Hen, premda je u suštini bilo obrnuto. Sećam se da je igrač upravljao kokoškom (da, kokoškom), koja treba da se postavi ispod orla kako joj ne bi odneo piliće
Sećam se da je bilo i nekih konzola koje su se priključivale na TV. Moj brat od ujaka je dobio za rođendan jednu takvu od nekih prijatelja koji su radili u JAT-u. Konzola je imala fudbal, tenis, squash i slično, a imala je i neku pušku ili pištolj sa foto-ćelijom koja se priključi na konzolu, pa se time kao gađala i neka bela tufna koja je skakala po ekranu.
I jedno i drugo bih voleo da ponovo isprobam.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Gde se seti....Bile su hit te konzolice. Mislim da su retki imali Nintendo, uglavnom su bile Hong Kong, no name... Vrlo jednostavne ali i vrhunski adiktivne. Secam se cak i sovjetskih, ispisanih ćirilicom, sa sve cenom u rubljama i kopejkama i oznakom ГОСТ standarda
Ha,ha..HA.... evo je:
I još jedna:
Poslednja ispravka: anbeast (11.9.2012. u 11:50)
Ahahahaha, imao sam onu sa vukom i zecom, zvala se
НУ, ПОГОДИ!
Bookmarks sajtovi