Još malo spama...
Ove vožnje formule se sećam (dal je bila SSSR ili neka generička kosooka to ne znam:
Još malo spama...
Ove vožnje formule se sećam (dal je bila SSSR ili neka generička kosooka to ne znam:
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Znam da se ponavljam,ali rado bih se VRATIOOOOOO!!!ZIVELE 80-EEEEEE!vel pozz svima!Prilog 35370Prilog 35371Prilog 35372Prilog 35373Prilog 35374Prilog 35375
Ja sam imao Commodore 64, ali nisam imao kasetofon nego disk jedinicu.
Sa njime nije bilo problema sa ucitavanjem igrica kao sa kasetofonom, i onog vecitog stelovanja glave i prethodnog ucitavanja Turba...
A sto se tice rucnih video igrica, ja jos uvek imam 2, i potpuno su ispravne, i dan danas povremeno odigram po partiju.
Daj fotke Vlado, pls!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Sutra stizu slike.
Sto se tice rucnih video igrica, ako neko ima neku a da zeli da je se resi neka me kontaktira na pp.
E, kad smo već kod tih igrica iz osamdesetih, jel ima to negde da se kupi?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Buvljaci (virtuelni i ''pravi'')??
Slikao sam telefonom pa nisu neke slike...
Bookmarks sajtovi