Dobre vesti. Još juče sam pitao roditelje da li mi je ostalo nešto od igrica kod njih u stanu, a sada sam dobio i potvrdu. U pitanju je neka igrica koju nisam praktično ni igrao, jer nije dovoljno 'muška', a dobio sam je kao rođendanski poklon. U glavnoj ulozi je neka devojka koja treba da prevede piliće preko reke, s povremeno se pojavljuje zli vuk koji je gurne u vodu. Iznad ekrana piše 'Home Sweet Home', a dole Sunwing. Uspeo sam da nađem na internetu kako izgleda:
Slika je preuzeta odavde: Sunwing Handheld Games
Kako sam saznao sa sajta, uz igricu je išla kutija od neke druge, jer su po svoj prilici nešto zeznuli u Komisionu. Kada se budem vraćao sa posla obavezno idem kod njih da uzmem igricu, a ako radi i dalje, ima da stavim neki retro sat i da je igram.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
jole777 kaže:
Pa okupljanje je u subotu. Da napravimo onda jedno retro okupljanje? Možemo da ponesemo retro satove, retro igrice i ostale zezalice
moze, ako nadjem igricu kod matoraca, donosim je obavezno.
jole777 kaže:
Eto ti...ja ne mog' da dodjem i svi nagrnu na okupljanje i jos igrice donose...
N.E.P.R.A.V.D.A :
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Imao sam uspešan ulov kod roditelja:
Sa leve strane je opisana igrica, a uvideo sam da sam je malo zaboravio dok sam je opisivao nekoliko postova ranije. Devojka se brine o pačićima, a ne o pilićima, neprijatelj nije vuk, već lisica, a tu se pojavljuje i neki mačak koji pokušava da odvede pačiće. Veština mi se polako vraća, pa su pačići bezbedno prevedeni
Pored video igrice se nalazi i jedna legenda - digitron Sharp EL-230, koji ide na dve baterije AA. Naravno, oba uređaja rade besprekorno.
Njam njam... Ovaj je još stariji. Sećam se da je moj drug iz osnovne škole imao sličan kod kuće, a kada smo bili baš baš klinci, ponekad smo se igrali i trošili baterije. Njegov ćale se nervirao zbog loših baterija i trudio se da ga koristi sa adapterom. Eh, nikada nije saznao zbog čega su se neke baterije brzo trošile
Podsetiste me....imam u Zajecaru jedan aluminijumski digitron lampas Salim se, nije lampas ali je sa crvenim LEDicama i verovatno sa pocetka 70ih.... (malo mu fali da pa da rezultat ispisuje n abusenim karticama )
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi