Baki gde nadje ovo hahahahahhahahaha
Baki gde nadje ovo hahahahahhahahaha
Eh, ako ti se toliko sviđa, evo još:
http://www.mojnet.com/video-zastava-...fc4c1baae25d6a
Ima problema sa poslednjim linkom, pa bi trebalo kliknuti direktno: ZASTAVA 101 reklama.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Kad mi kažeš Golf 2, odmah pomislim na svinjske polutke i gajbice voća iz rodnog sela Pravi narodni auto, ujak je imao ovo ,neudoban i trom ali zato ne staje ....Mi smo se krajem osamdesetih sa tugom oprostili od Lajke, i kupili Mazdu 323....sjajan auto, koji smo izgubili nesrećnim slučajem. Kum je imao jednu dugo, nije Mazda, nego Mazga
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ja obožavam kola iz tog vremena, a i ćale je uživao u tome, sve dok nismo počeli da pravimo kuću...
...vozio se popularni "reponja" , koji smo prodali `81 (isto beli, samo sa teget krovom) ...
...da bi se posle njega uzeo Ford Capri Mk1 (indentičan sa slike, čak i boja) ...
...koji je prodat `85te zbog ulaganja u kuću, a uzet "Fića" crveni. E taj je večito smrdeo na zagorelo mleko u toku vožnje (grejanje) ...
...taj se vozio neko kratko vreme (mislim jednu godinu) , da bi posle toga ćale otišao u taxi sa popularnom "minikom" (naravno, bez ovakvih felni) . To je što se tiče 80ih ...
VW Buba je, inače, moj prvi auto , koji sam vozio 5 godina i ljuto se kajem što sam je prodao ! Sjajan auto !
I sada mi je na kanalu Ford iz zlatnih osamdesetih (`81 god) , sa kojim sam uspešno prešao blizu 3000km za odmor prošle godine. Već sam postavljao slike. Kako reče bata-Nele, sjajan auto iz tog vremena, koji prkosi istim !
Evo mog lepotana, koji je "preplovio" put do Lefkade i tamo prešao skoro 800km peglajući celo ostrvo i uz duž i popreko. Naravno, prošao je kroz moje ruke pre puta. Plaža koja se vidi iza (na većoj slici) je čuvena "Porto Katsiki " na Lefkadi, a slike su naravno moje ...
Poslednja ispravka: backarelli (2.9.2012. u 14:41)
Kaubojke jos uvek nosim. 501 je legenda. Gore koznjak i to je to.
E to je fazon za sva vremena,BRAVO DjORDjE.
Bookmarks sajtovi