2005-06. Kasarna "Filip Kljajić" Niš; Tehnička služba!
Q & Q Leaf-Fit automatic; / Miyota 8215; 21 jw! I dalje imam taj sat, ali je Miyota u njemu nesrećno ispustila svoju plemenitu dušu u svojoj četvrtoj godini rada.
2005-06. Kasarna "Filip Kljajić" Niš; Tehnička služba!
Q & Q Leaf-Fit automatic; / Miyota 8215; 21 jw! I dalje imam taj sat, ali je Miyota u njemu nesrećno ispustila svoju plemenitu dušu u svojoj četvrtoj godini rada.
Mišić M.
'86-'87-Karlovac(Hrvatska)-Inžinjerija
Šest meseci muzikant,šest meseci ćata.
Sat nisam nosio.
Vreme (na nivou sata i minuta) tada mi nije predstavljalo faktor.
Koristio sam kalendar.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Meni je u vojsci sve bilo u vremenu, patrola, straža, spoj na graničnom kamenju.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
@ misic m
isto mesto, isto odstojanje... ipak malo pre tebe. bio sam u prizemlju pola godine,
a onda mi je dosadilo pa sam promenio mesto.
Eto... niste se sreli za vreme vojnih dana, ali ste se na kraju sreli preko našeg foruma... Cool!
pa malo nas je razdvojio rat, tacnije, nekoliko ratova.
nisam tamo nosio sat, bilo je satova na kuli i po kasarni, po drugim kasarnama sam nosio
neki jeftini poljot koji sam razvalio o kamen na terenu (pao sam), i od poljota ne ostade nista.
Kicevo-Pristina 1988-1989 auto bataljon prva ceta.imao sam cast da vozim neke visoke oficire medju kojima i buduceg nacelnika generalstaba.sat tada nisam nosio ili se ne secam.
pa gde ces da se setis kadddd je toooo bilooooooooooooo
next year at this time I'll be a millionaire
druga ceta, prizemlje, prema d.tucovica prozori.
tada su tu bile telefondzije i piloti na maljutki.
Bookmarks sajtovi