I ja sam bio u II četi. Pa kasnije pozadina, mehaničar za RRU i UNF sisteme 12(62)120, ali VES sam doneo iz škole, duga priča... Koje si godine služio?
I ja sam bio u II četi. Pa kasnije pozadina, mehaničar za RRU i UNF sisteme 12(62)120, ali VES sam doneo iz škole, duga priča... Koje si godine služio?
Mišić M.
ja sam otisao kao mator, ali malo skolovaniji od vecine. na predavanjima sam se ubijao od
dosade, dok nisu poceli da mi uvaljuju da drzim sve zive obuke umesto onih koji su to trebali
da rade i tu sam primenio sistem gradjanske neposlusnosti i zaradio prekomandu kad niko nije
isao u prekomandu (nagradnu, naravno).
predji na pp.
Senta 1989-90, skolski bataljon motorizovane pesadije i tehnicke sluzbe. VES 11101. Snajper-strelac. Sat, ronilacka Mortima iz 70-tih godina, dimenzije su bile 34mm na 39mm. Idealna velicina za puzanje, trcanje, trcanje nocu, pucanje u bilo koje doba dana ili noci, kopanje rovova u bilo kom godisnjem dobu itd!!! Preziveo je JNA i negde sam ga u ocevoj garazi zaturio! Moracu da ga potrazim.. Jedini minus je bio, svetleo je nocu kao baterijska lampa zbog cega sam na nocnim vezbama i uzbunama, onim kojim smo cekali sovjete da nas napadnu, dobijao kaznena dezurstva kao pozarni.
21 dan u aprilu 2004te, škola rezervnih oficira. Oslobođen (da ne kažem isteran ) zbog visokog pritiska. Tad nisam nosio ni jedan sat. Satitis me uFatio tek 2009te.
B. Luka 2000.
Sanitetlija,3.četa, 1. Pozadinski nastavni bataljon,kasarna Trapisti 1.
Prekomandovan na VMC.
Ako neko misli da mi je bilo super, evo podatak da sam izgubio 18kg za 3mj. obuke pješadijske!
Sat je bio Q&Q.
Raška, Čačak, Sjenica . . . 2001-2002 PVO - Nišandžija, Praga top 30mm . ..
Sat Seiko 5 . . . .
5542, drugi bataljon veze, Topčider, sat Seiko
1992-93 septembarska klasa Artiljeriski skolski centar,koji se tada nalazio u Krusevcu.Sto se tice vesa instruktor na haubici 122mm d30j.Paklena obuka,preko 100 dana straze,dva terena(Pasuljanske livade zima92 i Rtanj leto 93).Tokom vojnickih dana nosio sam dva kvarcasa(bog da im dusu prosti) CONTINENTAL i RADIANT chronograph. Voleo bih jos jednom da vidim klasu na okupu na celu sa kapetanom Avdic Igorom i potporucnikom Brkovicem(ko zna u kom su rangu danas). Mesovito Artiljeriski Divizion- MAD
saobracajna Vojna policija Kraljevo pa onda Sarajevoooooooo 1992-1993.... Seiko
Bookmarks sajtovi