au ja se tada nisam ni rodio, a možda sam bio u planu
a ni vojsku nisam služio dok sam stasao, oni je ukinuše, bio samo na regrutaciji i tom prilikom imao u kasarni prvi i poslednji vojni obrok, pasulj, ribu i dve pomorandže
au ja se tada nisam ni rodio, a možda sam bio u planu
a ni vojsku nisam služio dok sam stasao, oni je ukinuše, bio samo na regrutaciji i tom prilikom imao u kasarni prvi i poslednji vojni obrok, pasulj, ribu i dve pomorandže
Prokuplje '87,EIPED a sat je bio neki no name digitalac s kalkulatorom ali je imao pojednostavljenu verziju igrice Frogger;dušu dalo za ubijanje vremena kojeg je bilo i previše.
206. Novi Sad, FTN , inženjerska četa. U suštini, presudnih 9 meseci.
Počeo u martu, diplomirao i raskrstio sa vojskom isti dan 30.11.2006. Da nisam ovde služo, ne bih sarađivao sa dragim mi profesorima i ne bi me zadržali kao asistenta.
Inače, primljen na vojnu akadmiju i, srećom, opametio se na vreme i nikad otišao.
Sat nisam nosio.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Sa vazeljin ili bez vazeljin?
Ajd da se upišem i ja - pokušaj služenja u ŠRO u Beogradu, valjda su Viline Vode. Poslat kući posle 3 nedelje zbog visokog pritiska. 2004ta godina
I ja imao povišeni pritisak,ali ne vratiše me.
Valjevo, junska klasa 2008. Tada nisam nosio sat.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Bookmarks sajtovi