Junska klasa 89te. Četa vojne policije za protivteroristička dejstva, gardijska brigada-Dedinje. 4795/7-4.
Na žalost, bez sata, mada sam na ispraćaju dobio sat od kluba u kom sam tada igrao.
Junska klasa 89te. Četa vojne policije za protivteroristička dejstva, gardijska brigada-Dedinje. 4795/7-4.
Na žalost, bez sata, mada sam na ispraćaju dobio sat od kluba u kom sam tada igrao.
eee ma potegao si veze da ne ideš u vojsku, sad je prošlo dosta vremena, možeš sve da kažeš
Decembar 95/96.Tadasnja SRJ,druga armijska oblast,Uzicki korpus,37MTB,VP 1365 Raska.Sat je bio neki Seiko quartz a posle njegovog neslavnog odsluzenja (zavrsio je razbijen u sastavne delove),nasledio ga neki Q&Q.
Sto je najsmesnije i jesam potegao vezu, al da me ostave. Hteo da oduzim dug narodu kako dolikuje. Sta ces, mlad - lud ( u 27 godina ). Hteli da me skinu jos prvog dana kad sam dosao na vma na preglede, valjda se bojali da onoliki ne capnem pa da ne odgovaraju za mene. I natezali se dve nedelje, ujak mi tad bio oficir, dolazio je par puta da prica sa lekarima. Na kraju je bilo - ostavicemo te, al ne smes nista da radis.
Sad kad pogledam bude mi i smesno, ali, iskreno, kad su mi rekli ides kuci - bilo mi zeznuto.
Mogli bi i neku fotku iz vojnickih dana da stavimo......
..ja kada sam bio u vojsci nije ni bilo fotoaparata
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ovo je sat koji sam nosio u vojsci,seiko 5 sa buvljaka,koji sam dobio na poklon od kuma tamo negde 7-8 razred snovne.
Sluzio me je odlicno jos i posle vojske u koju sam otisao sa 20 god.posle dosta odlaganja,veza i vezica...
Ludo vreme je bilo tada... 92.god decembar,vojna posta Bar,a posle mesec dana prekomanda u Kumbor na patrolni camac PC172,kao brodski motorista...
Seiko sad ne radi,osovina za podesavanje datuma i kazaljki uopste se iskrivila od nekog udarca,cifer se rotira i ne isplati se popravka,al sat eto cuvam...
Pa dobro ... jeste ... fotografija je počela da biva dostupna tek pre oko 100 godina. Razumljivo.
Zato smo mi dosta mlađi već imali na raspolaganju crno-belu tehniku.
omladina nakon uspešne uzbune tamo negde 76-77.-e. Sudeći po kezu na licima očito je taj dan izostala nastava. Ili bar jedan deo nastave.
обојица старији од ватре хах
Золтане де си ти на овој слици
Bookmarks sajtovi