Hvala Bogu pa ima jos neko ko u zavisnosti od sata koji hoce da nosi tog dana oblaci garderobu tj. da li trenerka,patike,farmerke,cipele...Mislio sam da sam jedini ali dobro je sto nisam
Hvala Bogu pa ima jos neko ko u zavisnosti od sata koji hoce da nosi tog dana oblaci garderobu tj. da li trenerka,patike,farmerke,cipele...Mislio sam da sam jedini ali dobro je sto nisam
I kod mene je obrnuto, gleda da uklopim makar boju kaisa sata sa cipelama i kasem
elegance is an attitude
Ja kao i Jovan, razmisljam prvo koji cu sat sutra da nosim. Pa po tome onda da li cu jaknu/kaput, cipele...
Nisam o tome razmisljao precesto ali sam sebe uhvatio nekoliko puta u posljednjih godinu-dvije da sako & kosulju kombinujem u odnosu na sat koji je po rotaciji ili raspolozenju tog dana na redu.Tako i jutros pa sam citav dan brinuo da nisam konacno potpuno "otisao"... Sat mi je uvijek bitan detalj (po tome sam poznat) ali izgleda da polako preuzima centralnu ulogu. Nije ni cudo onda da koleginice u kancelariji tvrde da mi se popravio stajling.Iza toga stoje citava dizajnerska odjeljenja sa sve brainstormingom i hektolitrima kafe po svajcarskoj i japanu...
tja, i ja sam u toj kategoriji koja ima ozbiljan problem - prvo sat, pa onda ostalo.
jole777 kaže:
Uf... ja ne bih da otkrivam koliki sam ludak...
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Reci neso,bice nam svima lakse. Grupna terapija je veoma korisna.
Ja već sada razmišljam koje ću satove nositi sutra i prekosutra, kao i o tome koju košulju da obučem. Jel dovoljno?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Dva dana unaprijed? Ja to radim samo kad znam da cu negdje morati da idem a i tada,ako u posljednjem trenutku promjenim odluku po pitanju sata,mjenjam citav koncept...
... au,ovo je zvucalo bas gay. :p
Poslednja ispravka: Jovan HN II (27.2.2013. u 22:52)
Bookmarks sajtovi