Ne znam šta je sad ovo trebalo da znači. Serb i ja smo drugari i sam je to napomenuo, imamo neki svoj smisao za humor , komuniciramo preko pp i mejla tako da post gde on mene citira i ja njemu odgovaram nisu nešto što bi trebalo tebe da opterećuje. Nemam ja baš ništa protiv Braje, više manje sam nezainteresovan za te satove. Poenta je bila , i verujem da to nije bio problem za shvatiti, da se ljudima preporučuju satovi u cenovnom razredu koji za koji su tražili neku pomoć. Koliko sam primetio to su uglavnom satovi čije su cene od 100-300 ili 500 evra. Preporučuju se, kao što Serb reče, Stein, Tissot, Seiko ali i Orient, Citizen , Casio, Candino, Festina, poneki ruski sat uglavnom Amfibija , možda Hamilton ako se cenovno uklapa ... Nema smisla nekome prporučivati Rolex, Panerai ili pomenuti Breitling ako je budžet 300 e ( ono za kerozin mi se učinilo duhovitim, možda ti tako ne gledaš na to , to već nije moj problem ).
Tema je predviđena , koliko vidim, za "off topic" ali čini mi se da si je pogrešno započeo, možda grešim.
Ja niti favorizujem niti širim neki negativan odnos prema nekom proizvođaču satova niti spadam u one koji malo malo peckaju sa swiss ovo , swiss ono ( kao što si ti recimo uradio u temi o foto konkursu, mada ti ja to ne zameram niti bi mi padalo napamet da oko toga polemišem) niti se ljutim kada neko preporuči nekog proizvođača iz Švajcarske ili Nemačke niti aplaudiram kada je iz Japana. Ko je pročitao bar neki tekst koji sam napisao mogao je videti šta mene interesuje, šta cenim, šta volim... Ko nije ostaje mu da nagađa i polemiše u prazno.
PS- možda sam trebao postaviti linkove da neko ko čita ovu besmislenu polemiku može da pohvata konce kako je to počelo ali i ovo je previše uloženog vremena nizašta.
I upravu si imaš kredit
.
Bookmarks sajtovi