Sve vas ja volim samo ovaj jeger malo rubina...lose loss..daa cak i amfibia ima vise od njega alibi od moon a hehe
Sve vas ja volim samo ovaj jeger malo rubina...lose loss..daa cak i amfibia ima vise od njega alibi od moon a hehe
next year at this time I'll be a millionaire
Dado znao sam da mehanizam moze da radi i bez rubina, ali da su potrebni za dugovjecnost itd, ali mislim da ne predstavlja neku preveliku razliku 23 ili 25 ili mozda 31 rubin, ne znaci da je mehanizam bolji
O Ruskim mehanizmima ja imam negativno mišljenje,a postaje sve gore kako s vremena na vrijeme pročitam bugove koje prijave i naši forumaši. I sve to za mehanizme koji se decenijama prave što znači da ama baš ništa ne rade da to otklone.
Nemam ja ništa protiv Ruskih satova,a da ne govorim o vlasnicima istih. Samo,ja ih nikad neću kupiti.
Prozivas Ruske satove??
Gotov si sad
Poslednja ispravka: VLADAN P (31.10.2013. u 17:19)
next year at this time I'll be a millionaire
Pocinje hvatanje za vratove
Naravno da amfibijin mehanizam nije nista posebno, ali ajde nek neko napravi isti takav i da kosta 30 dolara? Kod mene radi odlicno, prilicno je stabilan na +10 sekudni, moze da se hakuje silom i ima rucno navijanje. A servis na 10 godina...
S druge strane tacno je ono sto Hadzi rece. Da su sa godinama sve losiji. To mi je potvrdio i Simovic jednom prilikom, kaze da su delovi mehanizma pravljeni sa sve vecim odstupanjima kod novijih rusa!
E bas sam htio da pitam nesto u vezi rucnog navijanja meni nesto nije u redu sa tim mehanizmom, rucno me moze da se navije, odvijem krunicu i kad pocnem da okrecem osjecam otpor kao da se navija najnormalnije ali se nista ne desava, protresem ga i proradi, stavim na ruku i stane poslije 20-ak sekundi, opet malo protresem i krene pa stane i tako stalno.
Hehehhe zmaj nas malo zeza I ja sam cuo na vise problema sa ruskim novijim mehanizmima, ali nista zabrinjavajuce s obzirom na cenu
Hehehe,dobro sam prošao....za sada(čekam VIP da se javi)!
Dobri su za 30$ ali to isto mogu reći i za kineza tipa Parnis i ostali.
Dapače,mnogo mi se više sviđaju homage kineski modeli nego originalni ruski, a garant nisu nekvaliteniji(dekoracija je posebna priča).
Tu istu pricu o losijem kvalitetu cete cuti od bilo kog casovnicara i kad je Seiko u pitanju, tacnije za 7S mehanizam.
Dobro, nije da se problemi desavaju kao sa ruskim mehanizmima, ali svi kazu da je kvalitet slabiji nego ranije.
Zivimo u potrosackom drustvu, manje vise sve je danas losije nego ranije.
Poslednja ispravka: RUS (31.10.2013. u 19:54)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi