Ja bih predložio da ovu temu ograničimo na ono što smo lično videli,probali ili što posedujemo.
U suprotnom biće never ending story.
Ja bih predložio da ovu temu ograničimo na ono što smo lično videli,probali ili što posedujemo.
U suprotnom biće never ending story.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ja bih izdvoji samo neke od onih koji su ostavili trajan utisak ne samo na mene, već pre svega tačnije jako uspešne i prepoznatljive proizvode....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
- Sansui datira iz `73god (u to vreme, skoro i pojam) i funkcioniše besprekorno ! Ovaj model je iz niže klase, ali su se u to vreme u Bg-u , mogli prebrojati na prste. Dakle, ovaj muzički proizvod je na mene ostavio i te kakav utisak...
Pošto trenutno nemam uslova za slikanje (tu gde se nalazi, mrak je), pozajmiću sliku sa drugog foruma, gde sam postavio. (slikano Nokia-om 6303)
...23jewels ,što se tiče citata Robert Lesing-a , mislim da bi se mnogo lepše uklopila sledeća "alatka" ...
...žao mi je što su slike lošijeg kvaliteta, ali nije mi tu "idiot" .
Poslednja ispravka: backarelli (26.12.2011. u 19:13)
^ Potpuno te razumem sto se ovih vintage muzickih uredjaja tice, ja sam nedavno video jedan Kenwood-ov muzicki stub, stub u svakom smislu, visine oko 1.5m, drveno kuciste, staklena vrata, na orahovini prelepi Kenwood logo, a unutra aluminijuske komponente, gramofon, tuner, pojacalo, i ne znam sta je ono ostalo . Ja bih ono stavio u kucu za ukras,da imam, a covek izbacio u podrum
Inace, dobra ti ova britva, al bi tesko stala u kadar
^ Pitao ja, al...:/ Vlasnik je gastarbajter, a ovi ovde nisu ovlasceni da donesu takvu odluku
da ali koliko ima stari koje mene fasciniraju pored satova....bolje nesto sto posedujemo
ako je to nesto sto ne posedujemo onda je to definitivno najlepse dizajniran auto svih vremena alfa romeo 8c
Najnoviji model zenskih gacica, besprekoran dizajn !
Tipican prikaz ideje "Manje je vise"
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Bookmarks sajtovi