O nekim događajima mi znamo samo ono što neko hoće da znamo. Kažeš da se o potonuću Titanika sve zna...moguće, ali sasvim je moguće i da je ovo istina...KAKO JE ZAISTA POTONUO TITANIK?
O nekim događajima mi znamo samo ono što neko hoće da znamo. Kažeš da se o potonuću Titanika sve zna...moguće, ali sasvim je moguće i da je ovo istina...KAKO JE ZAISTA POTONUO TITANIK?
...požuri polako...
Citam stampana izdanja, nekako se lepse osecaj dok citam stampanu rec. Sto se elektronskih izdanja tice, sve vise citamo to, i mislim da ce se brzo preci na digitalizaciju svega. Recimo pre tri godine kada smo bili na sajmu u izdavastva u Londonu, primetio sam da su sve enciklopedije bile iskljucivo na DVD-jevima i BR diskovima. Tako da mislim i da ce dnevna stampa polako preci samo na online izdanja.
Ma u ovoj sveopćoj brzini prolistam portale i informacije po internetu kao i internet novine i zadovoljan sam informacijama.
Al inače sam tip kojeg više zanimaju satovi od politike i sporta.
Sto se tice dnevnih novina citam iskljucivo online, i ne znam da li sam ikada kupio stampane novine za sebe
Kada je rec o mesecnicima onda definitivno preferiram stampana izdanja, jer su uglavnom tematska za razliku od dnevnih novina u kojima bih realno procitao maksimalno 15-20% sadrzaja. U poslednje vreme kupim uglavnom neki casopis o HI-FI ili o fotografiji jer sam u tim oblastima kompletan pocetnik.
Kada vec pisem o citanju, spomenuo bih da sam nedavno postao ponosni vlasnik Amazon Kindle uredjaja, kojim sam apsolutno ODUSEVLJEN, i mogu vam reci da bukvalno "prozdirem" knjige citajuci ih sa ovog simpaticnog uredjaja. Imajuci ovo iskustvo uopste me ne cudi najnovije istrazivanje:
Koristim ga za citanje raznih PDF-ova pored klasicnih e-knjiga, i mogu vam reci da je iskustvo odlicno.The report showed that as of February 2012, 21% of Americans had read an e-book, and that owners of e-readers read an average of eight books a year more than people without the devices (24 vs 16).
U svakom slucaju, moja topla preporuka za kupovinu.
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi