Poslednja ispravka: VLADAN P (12.6.2016. u 12:45)
..do sada ove 4 utakmice su pokazale da je svima otvaranje turnira pipkavo. To i je ustvari najteza utakmica...kako se ide dalje u turnir svi igraju bolje.
Videti cemo kako ce se turnir kasnije odvijati, ali koga vidite na tronu??
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Slazem se za otvaranje svi igraju oprezno.Verujem da ce Nemacka kao i do sada igrati do koske pa tako da su mi oni favoriti sto se i vidi
Videcemo, dok svi odigraju po jednu utakmicu, pa da vidimo kako su spremni...
Ono sto mi se do sada cini, Rumuni su po meni izgubili malo nesrecno(gol koji su primili je odlican), iako su po meni bili egal u najmanju ruku.
Wels, sta znam, onako...nisu losi, ali im je protivnik bio slabiji.
Videcemo, kao sto zagor kaze, ovako na prvu da treba da kazem ko je favorit, svakako Panceri...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Za sada je zadovoljavajući fudbal, atmosfera na stadionima odlična. Malo kvare utisak huligani, ali nam je to, na žalost, postala realnost. Kad prođe prvi krug mogu se početi donositi neku zaključci o reprezentacijama koje će doći u samu završnicu. Po meni, izrazitih favorita nema. Dosadašnja svjetska i evropska prvenstva su osvajale ekipe koje su jedva prošli grupnu fazu, tako da... Treba uzeti u obzir i reprezentacije čiji su fudbaleri igrali završnicu Lige šampiona i Lige Evrope, prije svega Španija. Fudbaleri tih selekcija nisu imali vremena za regeneraciju i odmor..
Island zasluzeno prosao dalje...
Evo i parova cetvrt finala
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da i vise nego zasluzeno.Ko se nadao na pocetku ovakvom rasporedu cetvrt finala...Zao mi je komsija trebali su zgaziti Portugal.... I dalje smatram da je Nemacka favorit bez obzira na raspored. Alles Deutschland
Ajmo finale Wales: Island, malo za promjenu
Ufff Gogi to bi bilo za atomsko skloniste...
Bookmarks sajtovi