Ajmo ovde pomoci jedni drugima sa predlozima sta igrati.Ja licno nisam dobio bog sveti zna od kad.Mislim da bi nam dobro dosla neka parica sa strane za nase ljubimce a i za druge stvari. Jel ima SAPATNIKA da pomognu?
Ajmo ovde pomoci jedni drugima sa predlozima sta igrati.Ja licno nisam dobio bog sveti zna od kad.Mislim da bi nam dobro dosla neka parica sa strane za nase ljubimce a i za druge stvari. Jel ima SAPATNIKA da pomognu?
Hahhaha koliko si me nasmejao Zagore Kao da slusam mog najboljeg ortaka
Serb BRATE ne staj mi na muku.Nisam zagrizeni kladionicar samo u poteri za dodatnom zaradom jer sa mojih 26000din mesecno tesko je daispratim sve zajebancije.
Na kladionici se neces sigurno obogatiti, veruj mi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kapiram zagor , nisam ni mislio da jesi, ja ne igram kladionicu, ali mislim da ti je sve jedno sta odigras, ako imas srece imas , ako ne u problemu si Mozda ima neki kladionicar koji je upuceniji od mene , pa nam mozda otkrije neke tajne
Rus ne mastam o bogacenju preko kladionice,znam da je sarena laza.Sve do sada sto sam zaradio i napravio bilo je preko mojih ledja i mojih ruku. Radi se o temi sa razmenom misljenja oko kladjenja.
Nije losa tema, voleo bih da cujem misljenja od ljudi koji su vise u tome ,posto ja blage veze nemam
a ko igra.....i šštaa....
ma batalite kladjenje čuvajte pare za satove....
Kud danas možeš da pogodiš nešto kad se na poluvremenu dogovaraju oko ishoda meča. Kao što je prošle sezone u Engleskoj Man. City osvojio titulu u zadnjoj sekundi... Ko je pratio seća se...
Mišić M.
Bookmarks sajtovi