Ja imam tu yamahu i monitor audio bronze 5 vec 10ak godina i super sam zadovoljan. Bez woofera, takodje.
Ja imam tu yamahu i monitor audio bronze 5 vec 10ak godina i super sam zadovoljan. Bez woofera, takodje.
Krenuo sam da gledam sve i svašta, vidim da moram što pre da se "počešem" inače belaj
A bio sam zadovoljan dok oko mene nisu počeli da uzimaju nove av risiverw i nove zvučnike. Sad kad je bila akcija u player-u, kad su isprodavali tonu b&w zvučnika i denon/marantz risivera (nekoliko mojih driugara uzelo taj kombo)
I šta ću, sva deca imaju nove igračke...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
https://www.player.rs/hi-fi/hi-fi-pa...vucnici-sc-m41
Jesi razmisljao o ovako necemu, odlicna stvar.
Gledao sam i to, al vizuelno mi nije leglo. Trenutno najviše razmišljam o monitor 50 7g u beloj boji
Sent from my SM-X700 using Tapatalk
Mislim da sam se trenutno ohladio. Kad vidim koliko su cene otišle...
Ja sam ovu Yamahu uzeo za 280e novu na akciji (oko 350e se kretala). Sad treba 500+e za tu neku klasu, i to na akciji
Mislim da ću još neku godinu ovo gurati
Uzeo danas B&W 707 S3. Otišao po 607, praktično bio na vratima i poslušam i 707. I izađem sa njima
Nisam šišmiš (da čujem fine razlike), al ima baš mnogo razlike u odnosu na moje stare Jamo.
Laički, u odnosu na Jamo i na istoj jačini - mnogo jasniji dijalog, više sitnica čujem u filmovima kao što je šuškanje košulje, cipele po šljunku, vibriranje staklenih vrata...
Bas - što se mene tiče, ubija
Čestitam, nisam ih slušao ali verujem da odlično zvuče. B&W je ipak klasa iznad Jamo-a, nema tu mnogo poređenja. Ja sam ipak pre za vintage varijantu, sprave koje su mi nekad cenovno bile nedodirljive, konkretno slušam JBL L-96. :-)
Prikačeni su na Yamaha rx-v385 i trenutno su samo oni. Pojačano je na 53 (od 97) i to mi je skroz ok. Zvuk, bas, detalji.
Laički - na istoj jačini više pozadinskih zvukova čujem preko BW nego preko Jamo. Bas, za mene, ubija. Glas mnoogo jasniji. Muziku slabo slušam tako da tu ne znam šta bih rekao osim da mom laičkom uhu osetno bolje zvuči.
E sad, u radnji su ih puštali preko Marantz AV-a, serija 60. Kod njih je jačina bila na nekih 35 i to mi je zvučalo glasnije nego na ovom mom. I malo bolje. Doduše, prikačili su i sub.
Jasno mi je da je ovaj moj AV iz donjeg segmenta, i to niži deo donjeg, ali za sad mi se veoma sviđa kako ovo zvuči
Razmišljam se da ih stavim na stalke i razmaknem još malo, ali, nažalost zbog prostora, bi to zahtevalo da se nešto od nameštaja skloni.
@don Alberto našao sam nešto sa jakim basom i pustio, mrda se i ovaj moj (jasno vam je koliko ja pojma nemam o ovoj tematici )
@chuck video sam u radnji jbl 100. Ogroman
Možda nekad u budućnosti zamenim AV sa nekim boljim, ali to neće biti tako skoro
Poslednja ispravka: eee (13.5.2024. u 9:39)
Bookmarks sajtovi