Eto tako, da ne pisem ponovo, apsolutno dijelim Nesino misljenje.
Eto tako, da ne pisem ponovo, apsolutno dijelim Nesino misljenje.
Steinhart nije los izbor.Ja se bas razmisljam da porucim njihovu verziju Millsub-a cisto iz zezanja.
Steinhart je i za mene super izbor kada je u pitanju odnos cena-kvalitet,ali me jedino odbija to što su preslikani Rolexi. Iskreno,izbegao bih Alphe,Parnise,Invicte i njima slične brendove.
Da, kažu ti "joj kakav lep rolex " , a ti onda objašnjavaš...znaš, to je homage, znaš isti, samo drugo piše, jeftiniji ali odličan odnos cena-kvalitet....ovo je komplikovana tema. Ko kaže da ga nije nikad privuklo da kupi Roli Steina sigurno laže ili ima pravi Sub.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Mene je privuklo ali mi je previse smetalo to sto lici na Rolex, nekako mi najvise smeta to kada su upitanju diveri ne znam da objasnim zasto
Darko, i mene ta muka muči-ako ti je za utehu. Svi mi nenormalno liče jedan na drugi...
Nekako mi je bolje da izaberem model nekog mikrobrenda koji je ima nesto svoje, a ima ih dosta
ja bi pravog Home made kineza kao sto sam u onoj temi napisao...uostalom svidja mi se taj Pan izgled a s druge strane nije kopija doduse lice..
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi