Uzgred,uzimas sat koji se tebi svidja ne razmisljas na koji sat on lici vec da ti se svidja. Nije strasno ni kad uzmes neki i koji lici na onaj sto bi voleo da imas...svakako bolje nego uzimati kojiju samog.
Svako prema svojim mogucnostima
Uzgred,uzimas sat koji se tebi svidja ne razmisljas na koji sat on lici vec da ti se svidja. Nije strasno ni kad uzmes neki i koji lici na onaj sto bi voleo da imas...svakako bolje nego uzimati kojiju samog.
Svako prema svojim mogucnostima
next year at this time I'll be a millionaire
Au, gde ode ovo, te "život prolazna pojava", te "svako prema svojim mogućnostima", čista teologija,a počelo je kao zanimljiva tema.
Zmaje odgovor ti je vec dao Joppa, a ostalo vidim da pravo zboris.
Darko ovo je nesto za tebe, slaze ti se uz dres i uz ten. Ma ne taj, taj ne lici na tebe, nego onaj dole juznije.
Mada bih ga uz onaj "888" i ja uzeo.
"666"The mark of the beast!
"Diavolo di Mare" aka "Sea Devil"
Pa neka je crven i 100 X 666
Retro- Vintage diver look, djavolski brojevi su tu, boja fina osvezavajuca, vidi se i kad zaronis na 666 i 888, i mada lici na jedan poznati i bezobrazno skup.....
Rucno sastavljan u Shwici, proverena ETA 2824-2.
45mm in diameter, brushed Stainless steel watch case with: a Sapphire crystal, a screwdown crown and caseback and a unidirectional rotational divers bezel.
Pa neka i nema zastitnik krunice, prezivecu na jednoj...
A jel' moze i ovo da stane na ruku?
I stavim jedan ovakav..
Pa kad' prodjem pored nekih ovakvih...
Ima da im sviram i pokazujem na moj "Diavolo di Mare".
Ciao Bella, ciao a tutti!
Cavenago Watch Professional Diving Watches
Pozz
Poslednja ispravka: SHIBUMI (19.10.2013. u 20:12)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Odlican, crvena boja je super, bas mi se svidja. Nego postavih u drugoj temi pa ajde da stavim i u ovu. Jedan Homage koji mi se svidja, mada ima i nesto svoje
Dobar je dobar. Ko to kaze da su Englezi gori od Svaba?
Pa nije da ne lice, za sve pare.
Vintage (1940.) Panerai 3646 California Dial
Nego da li je jos radioaktivan? Ne bih uzimao ako jos "zraci".
Poslednja ispravka: RUS (19.10.2013. u 20:44)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Pa i ova Precista ima u nazivu California dial. Bas sam sad i ja tragao na koji model najvise lici.
Ma ne da lici, nego da se zapljunes.
Jedino ovaj homage ima sandwich brojcanik, sto mi se nesto posebno i ne svidja
Izvini, a sta Hvali ovom pravcu? jedini i iskljucivi pravac su satovi, i mi taj pravac jos uvek drzimo. A da li su lepsi...I sta je to lepse? Pa o tome je vec bilo reci, zar ne?
Tomato ili Tamato? Potato ili Patato?
Whatever keeps your boat from sinking :] everyone is different. It's those differences that makes life more interesting.
A da je Rodina "rodila", vala jeste.
Pozz
Poslednja ispravka: SHIBUMI (19.10.2013. u 21:15)
Bookmarks sajtovi