Narode
Treba mi mišljenje (a možda ću imati potrebu i za angažovanjem) pravnika(advokata) specijalizovanog za imovinsko- pravne odnose po zakonima Republike Hrvatske.
Dakle,ako poznajete nekog takvog, molim za kontakt preko privatnih poruka.
Hvala.
Narode
Treba mi mišljenje (a možda ću imati potrebu i za angažovanjem) pravnika(advokata) specijalizovanog za imovinsko- pravne odnose po zakonima Republike Hrvatske.
Dakle,ako poznajete nekog takvog, molim za kontakt preko privatnih poruka.
Hvala.
Poslednja ispravka: VLADAN P (15.12.2011. u 20:19)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
-evo, i ja da se pridružim temi...
Prvo bih želeo da pohvalim temu ! Dakle Vladane, sve pohvale !
Svi oni koji imaju problem oko mehanike, elektrike na svojim kolima, slobodno mogu postaviti problem, a ja ću se potruditi da pomognem. Takodje, pomoć u savetima sa moje strane možete očekivati u svetu mobilnih telefona... što obuhvata savete oko kupovine, kvarove i sve što je vezano za mobilnu spravu.
Eto i moje malenkosti!
Elektronicar sam po struci, igrom slucaja 6 godina u masinskoj industriji sa "uspehom" (rad za dzabe sa dosta nagrada, nisam dobio sat)
Saveti u vezi privrede i elektronike za dz, kome treba sve ostalo po dogovoru ))
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
@tolarbo
Koristim iPhone 3gs i vidio sam da je izasla aplikacija Flash video exposer koja omogucava da se gledaju flash klipovi i igraju flash igrice..valjda si na to mislio, jedino sto kosta 10 $
Ja radim u osiguranju (ne security vec insurance ), pa ako budete imali problema u tom segmentu javite se pa cemo zajedno pokusati rijesiti problem..Pozdrav
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
@edin
Ineteresuje me procedura za osiguranje satova, kao i okvirna cena. Da li je to neko radio od vas?
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
ne verujem da to radi iko jel je mala trzisna cena a mnogo se kredu a samim tim podlozna je i manipulaciji. to je za nasu zemlju.
next year at this time I'll be a millionaire
@DrAgod
sat kao sat ne mozes pojedinacno osigurati, bar ne kod nas, dok u stranim osiguranjima mozes i trepavice da osiguras. Ono sto ti mozes uraditi je da osiguras imovinu (stan ili kucu) i da prilikom tog osiguranja naglasis stvari koje zelis dodatno osigurati u toj imovini (slika, nakit, tv i izmedju ostalog i sat..) i da naglasis od cega zelis osigurati (kradja, poplava, pozar i sl.)..Sto se tice cijene, to ti kaze zastupnik/procjenitelj prilikom popisa tih stvari (sve zavisi sta je u pitanju i koliko stvari hoces da osiguras)
Nadam se da sam uspio pomoci, pozdrav
Edin 13
Mene ova problematika ne zanima trenutno,ali priče radi...
Ako sam dobro shvatio tvoje objašnjenje,to znači da ćeš nadoknadu za sat dobiti SAMO u slučaju da se satu desi nešto dok je U STANU.
Pretpostavaljam da ako sat nosiš na ruci i na ulici padneš i razbiješ sat onda nema isplate od strane osiguranja.
Da li grešim?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Tako je, znaci sat osiguravas kao neku dodatnu vrijednost tvoje imovine, zato mi to i zovemo osiguranje stana i stvari u domacinstvu..dok mislim da vani ti mozes sat pojedinacno osigurati, ali daleko smo mi od takvih usluga
Bookmarks sajtovi