bas me zanima dali ce ovaj sat imati lepu cenu
nalazi se na jednoj domacoj aukciji ,za sada je pocetna 120000 rsd
bas me zanima dali ce ovaj sat imati lepu cenu
nalazi se na jednoj domacoj aukciji ,za sada je pocetna 120000 rsd
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Mislim da ce mu to i biti krajnja ,video sam sliku sata lepo je ocuvan ,nailazio sam i ranije na IWC sa njegovim potpisom i cene su bile oko 1000-1300e
zavisi.koliko vidim nema nikakvih papira koji bi dokazivali da taj sat ima neke vaze sa brozom.u to vreme dosta gastarbajtera je volelo da ugravira tako nesto na sat.stanje je osrednje koliko ja mogu da vidim.mislim da je preskupo.
To je donekle tacno mada mnogi satovi koje je on poklanjao nisu imali nikakvu dokumentaciju. Doduse tesko bi bilo ocekivati od njega da ti izda jos i sertifikat prilikom poklanjanja,verujem da je bilo satova koji su davani prilikom nekih oficijalnih prlika za koje bi mogla da se utvrdi povezanost sa J.B.T ali masa satova je podeljena bez ikakve dokumentacije.
Kod oruzija koje je poklanjano u oficijalnim prilikam znam da je bilo takvih sertifikata ali isto tako znam da je cesto poklanjao oruzije bez ikakvih propratnica.
Mislim da će proći kao i onaj PP što je nedavno bio na aukciji... cena mu možda ode koji dinar gore, ali to je to.
Pozdrav
zasad stoji na toj ceni ali niko nije licitirao
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Bookmarks sajtovi