jel moze da se otvori poforum za Omegu jer je taj odlican brend podelio forumase,kako one stare,tako i one nove...
Cekam B01 jooj kad ga dobijem kako ce biti ovde najbolji satic ))
jel moze da se otvori poforum za Omegu jer je taj odlican brend podelio forumase,kako one stare,tako i one nove...
Cekam B01 jooj kad ga dobijem kako ce biti ovde najbolji satic ))
next year at this time I'll be a millionaire
E u potpunosti se slazem! Taj superiorni brend zvani omega zasluzuje pod hitno svoj podforum,ipak je previse zapostavljen a imaju ozbiljne ambicije za buducnost...
ljudi nije ovo bunt samo...da se prekine vise,stvarno se osecam..ili osecamo kao da sad svi drugi brendovi osim omege su....da ne kazem...
Omega je ćerka firma Del Mar-a!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Moje jucerasnje recenice nisu bile uperene ni protiv koga,a kamoli protiv starih clanova. Kao sto ram rekao,dzabe pokusavam da objasnim nekom nesto,i to nekom ko menja misljenje u roku pola sata,za 180stepeni. ne interesuje me sta su drugi pisali,ja se za moje izvinjavam,vise nikada nikome sa ispod 200postova necu odgovarati,jer ipak treba da se provede malo vremena citajuci tudje postove,da bi se nesto naucilo prvo. Dakle jos jednom se izvinjavam starim forumasima,svima,koje sam nekako uvredio....
Hvala bogu pa sam na vreme krnuo da postujem i presao taj broj od 200 kom
Mislim da kontate sta sam hteo reci Suvise se unosim da nekom nesto objasnim,pomognem,ne da reklamiram omegu,ma bole me (ledja) za nju,ja je volem al me ne placaju,ali ja volim i iwc i heuer i zenith i seiko i rolex cak.... A onda neko na moje objasnjavanje pocne neku prozivku...Maaaa kupujte sta hocete....
Isto kao Dagon crveni...Hauer bez Tag...hahahaha,
Pa da Lep mi ovaj novi Micrograph
Bookmarks sajtovi