Ha ha, uh o njemu smo vec raspravljali Jagose u ovoj kafanici
NIje da ne zna sta je dobro
Ha ha, uh o njemu smo vec raspravljali Jagose u ovoj kafanici
NIje da ne zna sta je dobro
skroman neki covek....
Nekada su Omega i Rolex bili jako blizu po broju prodatih satova, i po vrednosti prodaje. Sada je Rolex daleko odmakao, iako u poslednje vreme Omega sa svojim inhouse mehanizmom 8500 postaje vrlo ozbiljan konkurent Rolex'u
Iako je moj favorit omega (uz zenit), jako je losa stvar proizvodnja u kini , i to me jako nervira Ako hocu da kupim rusa onda hocu cistog rusa, ako hocu svajcarca hocu cistog.... Verujem ja da im kontrola kvaliteta dobra i u kine , ali bez obzira mislim da je to nedopustivo.
naravno to su ozbiljne firme i skoro svi mi ih volimo.e sad nase je da ih ponekad iskritikujemo ali to je opet zato sto ih volimo jer da nas ne zanimaju ne bi ih ni pominjali.prelepi satovi.
Ova Omega se meni mnogo dopada. Slike sam pozajmio sa interneta:
Druze nemoj tako da gledas. Danas se 90% luksuzne robe pravi u Kini. To sto se proizvodi u Kini uopste ne znaci da je losijeg kvaliteta. Cak naprotiv, to su nove fabrike, nove masine, i sigurno se i vise vodi racuna o svim detaljima proizvodnog procesa, nego u samoj Svajcarskoj gde je to vec postala rutina.
dobro izgleda ova omega
Znam druze moj da je sve to tako kao sto kazes, ali da li stavarno mora da se pravi narukvica ya neki sat od par hiljada evra , da bi se ustedelo nekih 50 evra na narukvici, tacnije da bi se povecao profit.
Jagose ono sto si rekao o kritikama svaka cast
P.S Mislim da rolex i dalje sve radi u Svici , ili gresim, stvarno nisam siguran??
A omega je odlicna
Bookmarks sajtovi