nije ni cudo sto su kubanci pronasli vakcinu samo za jednu vrstu raka, za rak pluca... glavna motivacija: da bi mogli da nastave da šnjare tompuse
* dao sam ti lajk, dodjes mi 3 lajkova...
nije ni cudo sto su kubanci pronasli vakcinu samo za jednu vrstu raka, za rak pluca... glavna motivacija: da bi mogli da nastave da šnjare tompuse
* dao sam ti lajk, dodjes mi 3 lajkova...
Jeste nacionalizovo sve cak i ocevu zemlju.zasto da odbaci rolex trebao mu je pouzdan merac vremena a rolex to jeste.mocni sovjetski savez se raspao a kuba je opstala.da li je ispravna politika njihova ili ne nemam pojma ali se divim kubancima i fidelu.bar mi znamo sta su sankcije a oni zive sa tim decenijama i ostali su svoji.
Ma znam na sta si mislio, i potpuno si u pravu! On to i jeste nacionalizovao, ali nemoj da ocekujes da ce neko ko je dosao putem revolucije da ode i da se zamonasi. Mislim mozda, ali to nije Kastro. Medjutim, odmah moram da kazem da na Kubi nema takvog oduzimanja od svog naroda, i ostale kradje. Kastro nigde nije izneo ni jedan dolar, nema svoje fabrike, svoje bankovne racune u svajcarskoj, svoje vile, i sve ono sto imaju vecina predsednika u takvim zemljama.
Poslednja ispravka: tolarbo (8.7.2012. u 2:40)
Samo da vas podsetim da je radno vreme od 12 u noc do 7 ujutru... u 5 do 7 zakljucavam kafanu.
Da vas ja pitam, jel istina, da na kubi postoje cene za turiste i cene za kubance, da ona prica da je sve djabe nije bas istinita???
ponovo tacno. kastro nije nista izneo, ali mu je izgleda porodica finu rasporedjena
po trulom zapadu.
potpuno tacno, mi smo osetili sta su sankcije, a kubanci to tek znaju odlicno.
po nas, ako ne gresim, sankcije basi nisu bile dobre, pa ne verujem da su i
po kubance.
da li i je i nasa i njihova politka (bila) dobra ili ne, mislim da nije toliko vazno
spram cinjenice da vecina stanovnistva zivi u getu u kome je zaustavljeno vreme.
kod nas je to ipak mnogo blaze proslo, srecom ...
Samo da ne pocnemo o politici to nikako nije dobro.iz cele ove price ja sam zakljucio da je rolex odlican sat za sve na ovom svetu i ko ga ima pogotovu vise od jednog duze zivi i zna tacno kolko je sati.ako neko ima rolex na prodaju a daje na rate nek mi javi pod hitno ulazim vec u godine pa da se obezbedim na vreme.
Ma da samo ne o politici Mene zanima vase misljenje rolex ili omega? Ja licno vise volim omegu, ali voleo bih da cujem i tudje misljenje
Poslednja ispravka: Serb (8.7.2012. u 2:57)
Rolex u svakom slucaju.omega je samo vrhunski swatch.naravno stare omege su druga prica ali i tu dajem prednost rolex u
Bookmarks sajtovi