Ma uredu Luger imam dobru domacu u ormaru. Ziveli
Ma uredu Luger imam dobru domacu u ormaru. Ziveli
A 'oce li da bude neka pavaljka u toj kafani?
Gazda kafane zakazao veceras ode covek da spava u 2 uvece, sramota
mozda to ima veze sa vodkom...
Absolut Cut The Crap Valentine Ad - YouTube
sto se pevaljki tice, za bolju u kafanskim uslovima od ove
ne znam :
http://www.youtube.com/watch?v=hihffNUQYqE
Poslednja ispravka: luger (9.7.2012. u 2:14)
cekaj bre radno vreme kafanice jos nije zavrseno????
next year at this time I'll be a millionaire
samo se tu sunjaj po sumnjivim kafanama sa iwc-om na ruci...
kao Betmen ali bez robija posto sam cuo da su bliska braca ))
samo vas posmatram...
a sad je PO
Nemo da sumnjičiš kafanu, Zmajček je specijalni gost kafane, dlaka s glave ne sme da mu fali, a kamoli IWC s ruke...samo se tu sunjaj po sumnjivim kafanama sa iwc-om na ruci...
Kafana ove noći neće raditi, razlog: vlasnik kafane je janpi s dobrim razlogom (sreća pa zna da kuca na slepo), a adekvatne zamene nema, ona 2 admina nisu dorasli zadatku a i uveliko hrču u toku radnog vremena kafane, tako da dođite sutra, biće besplatnog roštilja i po 1 piće gratis.
Hvala na razumevanju.
Poslednja ispravka: Prolaznik (9.7.2012. u 22:28)
Elem, svi radnici (pa i administracija/moderacija) imaju svoje radno vreme, radnu prvu/drugu/treću smenu ("oni" trenutno pokrivaju prvu i drugu, u trenucima rada na serveru i treću), takođe portal SS ne radi u skladu sa drugim vremenskim zonama, pa ne "hvata tuđe radno vreme"... SS je počastvovan nekolicinom članova koji su njihove oči i uši, dok admini nisu on-line. Uzgred, dobro smo se podelili, svako pokriva jedan deo tih čuvenih 24h.
Veliko hvala, što ova kafanica postoji i što je jako dobro "držiš" u trećoj smeni.
Da organizujemo i pevaljku, vidim da su pozetioci zainteresovani, samo da se dogovorimo za muzički žanr. Da upotpuni atmosferu u roštilj i pićence...
P.S. Za mene, za sutra, molim vas samo Rosu, blago prohlađenu, negaziranu. Sve drugo mi je lekar zabranio...
Nisam zahtevna, nadam se da neće biti problema...
Pozz!
Cuj samo janpi...zmajcek u toaletu zaboravio rokicu,ali ebes to... Kako sad da zaspim Kad mi je glava Kao turbilion...
Jaoo
Bookmarks sajtovi