I ti janpi ? Kul....
Ne znam kakav si ti to rolex izgubio u toaletu, nemam pojma o cemu pricas, tamo sigurno nije...
Sad cu da dodjem, moram do toaleta...
Ubi ova vrucina, nema nista od hrkanja
I ti janpi ? Kul....
Ne znam kakav si ti to rolex izgubio u toaletu, nemam pojma o cemu pricas, tamo sigurno nije...
Sad cu da dodjem, moram do toaleta...
Ubi ova vrucina, nema nista od hrkanja
nije ovo čat pa da poruke nestanu do jutra pa da ne budeš u toku... džabe plašiš raju
Možda i produžim radno vreme, šta da ti kažem osim, profit je profit...Veliko hvala, što ova kafanica postoji i što je jako dobro "držiš" u trećoj smeni.
Da organizujemo i pevaljku, vidim da su pozetioci zainteresovani, samo da se dogovorimo za muzički žanr.
Pevaljka može, samo ako nije u pitanju Vendi... jel je slušao neko uživo ?
Ne vidim kakvih problema mož biti, svi gosti kafane su normalni ljudi... misim ako ti/vam se ne sviđa kafanica, mogu je zatvorim i da se prebacim na prodaju semenki, kokica i tako to, nešto moram raditNisam zahtevna, nadam se da neće biti problema...
Sta sam nocas propustio - YouTube
... i ko je sad dezuran od admina, aj´ da vas vidim ?
postovana smizlo, da li bih umesto rose vasem cenjenom administratorstvu
mogao da preporucim old school soda vodu ?
... ipak organizovano radimo da nam forumska kafana zazivi, pa zbog toga.
Nasmejao si me ovim videom.
A pogledaj samo vreme posta! Da li si ti nekada čuo za Beauty sleep!
Što se tiče Rose. Ne šalim se. Kisela voda ima previše suvog ostatka što nije dobro za bubrege, a pomenuta negazirana mineralna voda je sa najmanjim sadržajem soli koja tako ne opterećuje previše. Zdravlje na prvom mestu!
Kum je hidrogeolog, pa su na Rudarskom fakultetu ispitivali razne vode dostupne u prodaji u Srbiji. Rosa je bila najgora od svih. Mogu da se raspitam za detalje ako nekog interesuje.
Može. Verujem da bi taj podatak svima bio od koristi.
da,da,da...
beauty sleep. to jo ono kada, za vreme dok sleep sanjas satove.
... ili vec ko sta voli.
po pitanju voda: za organizam je najbolje da se vode menjaju, a ne da se vezuje
za samo jednog od proizvodjaca. sto se samih karakteristika vode tice, koliko se secam,
a secam se, jedina koja se malo vise izdvaja po satavu je ˝karadjordje˝, ostale sve lice,
vise ili manje.
u svoje licno ime, posto sam prihvatio neverovatnu cinjenicu da od necega jednog dana
i ja moram da umrem, primenjujem na sebi sve postulate normalnog zivota u srbiji, kao
sto su : rostilj, pecenje, nestasluci ispod saca, stari homljski sir, uzicki kajmak, pa pretop
(moca), gibe i proje da ne pominjem, i razne vrste domacih lepinja, ustipaka, przenica,
i sve to razbijam neumerenom kolicinom nikotina i umerenom kolicinom alkohola, itd.
mozda nije zdravo, ali je mnogo dobro. nisam siguran da ce poslednje reci da mi budu
˝zivela srbija˝, a plasim se da ne budu ˝samo jos jedno parce prsutice, molim˝.
ukratko, vase postovano administratorstvo, srbija je isuvice ukusna da bi se propustila.
p.s.
sarma do tokija !
au bre, ni betmen da svrati u kafance nocas, c,c,c...
beauty sleep ne vazi za muskarce.
Bookmarks sajtovi